Bolest Nade Obrić
Star

24 јануара, 2022 22:00

Nada Obrić brutalno iskrena! Ljubavni brodolomi je totalno razorili!

Naša poznata pevačica narodne muzike nedavno je gostovala u emisiji kod Sanje Marinković i otkrila istinu o svojim brakovima.

nada obric

BOJAN VUKOVIĆ

Naime, pevačica Nada Obrić iza sebe ima dva braka, a kako je ispričala, razvodi su joj veoma teško padali.

Pročitajte: Nada Obrić: „Miroslav Ilić nije Sveti Petar da ga svi štitimo! Sramno je kako se ponaša!”

Ljubavni brodolomi je totalno razorili!

-Ja sam imala dva braka i oba neuspela i svaki put kad sam se razvodila sam bila beskrajno tužna i stresno sam doživela oba puta i zato kažem da treba uraditi sve ako postoji srž da brak može da opstane. Pogotovo se to odnosi danas na mlade devojke, on nije skuvao ručak i neću ga ja više, neće ni da popegla, zamisli sačekalo me, ja odlazim. To je mnogo stresno, bez obzira ko je ostavljen, a ko ostavlja – rekla je pevačica u emisiji „Magazin in“ i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nada Obric (@obricnada)

-Ja drugi put kad sam se udala, ja sam pomirila prvog i drugog muža, pa je drugi muž mogao da dolazi u moju kuću i kuću mog muža kad god je hteo i koliko god je hteo, trebalo je ubediti i jednog i drugog, naravno da sam to uradila zbog dece, jer nisu deca kriva za moju situaciju, da bi deca imala osećaj da se nismo razveli, da je tata tu svaki dan, ali trebalo je dovesti do te situacije i onda dođe situacija u kući sedi jedan sedi drugi, dođem ja, a ovaj prvi pita u kući od ovog drugog: „Šta ćeš da popiješ?“ -iskreno je ispričala naša poznata pevačica.

Podsećamo, pevačica je nedavno saznala da joj se u juna prošle godine  po četvrti put vratio kancer. Iako se operisala i išla na terapije, bolest je uporna.  Zbog toga je ponovo morala na operaciju, nakon koje su usledile hemoterapije, ali kako kaže, uspela je da i ovog puta savlada opaku bolest. Međutim, sada se plaši korone i čuva se više nego ikad, jer se boji šta bi moglo da se desi, s obzirom da joj je imunitet jako slab zbog hemoterapija koje je primala do nedavno.

NAda Obric

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: Ovo se do sada krilo: Divna Karleuša pomogla Ceci i zbog toga umalo izgubila posao!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM