Majka Veljka Piljikića svet novine svet portal
Svet

December 30, 2022 18:30

By

Prelepe vesti za kraj godine: Ponosna mama obelodanila vesti o prinovi, stiže pojačanje

Naslednici Seke Aleksić pevačicin su najveći ponos 

Da li su i koliko sinovi Seke Aleksić, Jovan i Jakov bili dobri i poslušni u 2022. godini govori činjenica da im je pevačica uveliko pazarila poklone i smestila ih ispod jeke. Prvog dana u godini u jutarnjim časovima, kao i svake godine, mališani estradne umetnice otvoriće darove koje im je ponosna mama namenila, a nije tajna da će u dogovoru sa tatom Veljkom Piljkićem i oni njoj prirediti poneko iznenađenje, što je već postala porodična tradicija.

Pročitajte: Podgrejala priče o razvodu – On je vratio Seki Aleksić osmeh na lice, ona ga odmah prigrlila, šta će reći Veljko na ovo

Novi spot Seke Aleksić

Foto: ATA images

Ne sumnjamo da će Seka od svojih momaka dobiti predivne darove, ipak čini se da je najveću novogodišnju želju ona sama sebi ostvarila i to par dana pred doček. Naime, već duže vreme vlasnica brojnih muzičkih hitova radila je na kolekciji odeće, koju je danas premijerno prezentovala putem njenog i oficijalnog “Instagram” profila brenda “555”. Kreacije pod nazivom “Stage” pretežno su od lateksa, tu ima pantalona, suknji, majica i korseta, koje je Seka u ulozi modela sve sama prezentovala, piše Story. Kolekciju možete pogledati ovde https://secondskin555.rs/

Pročitajte: Bolest sve vidljivija, Seka Aleksić priključena na infuziju – Podrška stiže sa svih strana FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Suprug i naslednici Seke Aleksić ponosni su na pevačicu i njen novi poslovni potez, koji će ne sumnjamo biti uspešan jednako koliko je i njena muzička karijera. Ovo je samo početak nečega lepog i unikatnog, a veruje se da će Aleksićeva tek publici predstaviti novitete. Naravno, mnogi u se našalili da u dom Seke stiđe prinova iako se može reći da je ovo jedna od onih vesti koja je svakako prekretnica.

Seka publiku za kraj godine častila novom pesmom i spotom

Seka ne prestaje sa iznenađenjima za svoju publiku, ovog puta objavila je novu pesmu pod nazivom “Voli me, ne voli”, a spot za istu može se pogledati na njenom oficijalnom Jutjub kanalu.

Za režiju spota i ovoga puta bio je zadužen art direktor Stanislav Zakić, u kome je prepoznala neverovatnu energiju i želju za stvaralaštvom. On je, kao i na svakom dosadašnjem projektu, pristupao sa novom svežinom i originalnim idejama.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: Rajko Ristić