Sekino mišljene o Karleuši
Svet

December 22, 2022 18:15

By

Čekanje se konačno isplatilo: Seka Aleksić objavila prelepe vesti, stiže mezimče VIDEO

Novi spot Seke Aleksić biće omiljen 

U poslednje vreme Seka Aleksić gotovo da i ne spava. Naime, pevačica vredno radi na novom projektu ,,Disco Seka“, a ako je sudeći prema zadovoljnoj publici kao i pregledima na platformi YouTube, sav uložen trud se i isplatio. Međutim, Seka ne prestaje da iznenađuje.

Pročitajte: Seka Aleksić potvrdila najlepše vesti – Dom u Staroj Pazovi bogatiji za još jedan osmeh

Sekina borba s kilogramima je prošlost

ATA images

Naime, pevačica je odlučila da nešto ranije obraduje fanove drugom po redu pesmom ,,Voli me, ne voli“, koja će ugledati svetlost dana 30. decembra, a koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Seka je novim singlom želela da iznenadi publiku, te joj, kako kaže, nije bilo teško da sa svojim timom uradi i spot, sa kojim će ponovo pomeriti granice.

Pročitajte: Bolest sve vidljivija, Seka Aleksić priključena na infuziju – Podrška stiže sa svih strana FOTO

zdravlje Seke Aleksić

Foto: ATA images

– Znate da je meni publika uvek na prvom mestu. Pošto je postojalo veliko interesovanje za moju drugu pesmu sa albuma ,,Disco Seka“, odlučila sam da je što pre ekranizujem, kako bi publika bila zadovoljna. To je ujedno i iznenađenje koje sam krila sve do danas i nadam se da ću ispuniti očekivanja – rekla je pevačica.

Seka je na svom Tik Toku izbacila samo delić sa snimanja spota, a kako je proteklo snimanje pogledajte na sledećem linku:

@seka_aleksic Jao kao gimnasticarka 👻 video @Stanislav Zakić #pridjiakosmes #sekaalekic #viral #tiktok #video #styling #discoseka ♬ Pridji ako smes – Seka Aleksić

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images