Trudnoća Seke Aleksić intrigira javnost
Svet

22 августа, 2022 11:29

Nije im se dalo… Seka Aleksić i Veljko Piljikić nakon velike borbe jednoglasno rekli kraj

Trudnoća Seke Aleksić tema je koja je intrigira javnost, pevačica donela drastičnu odluku 

Poznata pevačica Seka Aleksić oduvek je maštala o velikoj porodici i nikada nije krila da se podvrgla vantelesnoj oplodnji. Sa suprigom suprugom Veljkom, koji joj je inače velika podrška i vetar u leđa, dobila je sinove Jakova i Jovana, a treća trudnoća Seke Aleksić koju pevačica jako želi, po svemu sudeći moraće da sačeka.

Pročitajte: Seka Aleksić se ponovo zamerila Karleuši – Jelena će joj sve oprostiti, ali ovo nikada (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Trudnoća Seke Aleksić – Pevačica odustala od planova treće vantelesne 

Seka Aleksić nedavno je najavila da se u septembru povlači iz javnosti kako bi se po treći put podvrgla procesu vantelesne oplodnje, međutim planovi su se ipak promenili. Pevačica i njen suprug za sada su odustali od treće planirane vantelesne.

Pročitajte: Seka i Veljko slave osam godina ljubavi – Pogledajte šta je tim povodom napisala!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Meni su se planovi što se tiče posla mnogo poremetili, više radim nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki proces za koncert u Beogradu koji je u planu za iduću godinu. Zato ostavljam i trudnoću spontano da se desi – otkrila je Seka za tabloid „Star“.

Inače, kako prenosi „Story“ da bi započela vantelesnu oplodnju, neophodno je mirovanje i ne bi trebalo da nastupa. Sin Jakov kreće u predškolsko, pa Seka brine kako će tamo ostajati sam i plaši se kako će to prihvatiti. Na sve to ima ponudu menadžera da naredne godine organizuju njen veliki koncert u Beogradu i zato nema vremena da ide na česte kontrole i preglede koje zahteva vantelesna oplodnja.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: STAR / STORY

FOTO: Instagram Screenshot