Aleksandra Subotić se udala
Svet

December 8, 2022 10:15

By

Aleksandra Subotić se posle javne prevare udala za Pecu: Njena venčanica je očaravajuća

Aleksandra Subotić se udala za čoveka koji ju je prevario s Majom

Aleksandra Subotić obelodanila je da se udala za dugogodišnjeg partnera Petra Raspopovića. Naime, Subotićeva je pratiocima na društvenim mrežama priredila nagradni kviz u kom su odgovarali na pitanja vezana za njen život.

Jedno od pitanja je glasilo i: “Koliko sam se puta udavala dosad?”, pri čemu je tačan odgovor bio: “Jednom zaista i jednom fejk”.

Pročitajte: Oprostila Maji – Aleksandra Subotić progovorila o Pecinoj aferi, zašto je prešla preko svega ali i šta će biti sa njom i Majom 

Instagram

Aleksandra je, podsetimo, imala lažno venčanje sa Davidom Dragojevićem pred kamerama rijaliti šou-programa “Parovi”, pri čemu se par godinama držao priče da je svadba bila prava. Istinu o lažnoj trudnoći i gubitku bebe pred kamerama je nešto kasnije otkrila sama produkcija ovog TV formata, uz isticanje da je Subotićeva od samog početka znala da je test negativan, te da je “pristala da igra igru”.

Pročitajte: Aleksandra Subotić žestoko oplela po voditeljki – Sanja Marinković vređa i ponižava žene

Aleksandra je potom uplovila u romansu sa novosadskim biznismenom Petrom Raspopovićem Pecom nakon što ju je Dragojević prevario sa starletom Anom Korać pred kamerama rijaliti šou-programa “Zadruga”.

Par je, potom, dobio i sina. Podsetimo, doživeli su najveću krizu kada je Peca uhvaćen sa Aleksandrinom drugaricom Majom Marinković, kada se nakratko i rastao. Subotićka je ipak odlučila da Vijagri pređe preko prevare.

Aleksandra Subotić se udala u tajnosti, a fotografije sa njihovog venčanja još uvek nije objavila.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM