Karađorđe preti Maji i Peci
Svet

July 31, 2022 10:00

By

Ćerkine suze ne prašta: Karađorđe preti Maji i Peci, skovao plan kako da im se osveti

Karađorđe preti Maji i Peci, ovo su detalji

Karađorđe Subotić čeka momenat da se sretne sa bivšim zetom Predragom Pecom Raspopovićem i Majom Marinković, pa da se fizički obračuna sa njima! Otac Aleksandre Subotić, koju je partner prevario sa najboljom drugaricom jako je ljut zbog ovog skandala i kako kaže, ne bio im bio u koži kad se vide.

Karađorđe preti Maji i Peci

Instagram

– Sve to je strašna bruka i sramota. Niko ne može da te napravi nekakvim ako ti nisi takav. On ne poštuje ni moju ćerku ni svoje dete. Vidim da se nešto naljutio zbog prezimena kad sam figurativno rekao za unuka da je Jovan Subotić. On nije bio džentlmen ni prema prvoj ženi sa kojom ima sina Vukija. Pričao je da je to bila kombinacija,
da mu se ona javila tek kad je bila trudna. On je jedno amoralno stvorenje. Objasniću mu na srpski način šta je uradio mom detetu i ne samo njemu nego i toj Maji. Moja Aleksandra ju je dvorila, slala poklone kad je bila u rijalitiju, uvek i svuda je podržavala, a ona je krajnje licemerna i bezobrazna. Ja ne volim da budem grub prema ženama, ali sa nekima ne može drugačije. Što je previše, previše je. Mene bole suze moje ćerke – kaže Karađorđe i objašnjava kako se Aleksandra sada oseća.

Pročitajte: Maja Marinković nemilosrdna: Aleksandri je uzela Pecu, a planira da joj priredi nešto još gore

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

– Ona mu drži stranu, kaže vratiće se on zbog dece. Nada se da će sve biti kao pre. Nema ništa od toga. Moja ćerka ima gde da bude, stambeno je obezbeđena. A oni znaju šta su uradili, veleizdaju. Da ti kažem, ja nisam verovao do poslednjeg sekunda da je to istina. Mislio sam da je fora neka. Međutim, vidim da se to desilo. Ne znam gde će sad živeti Aleks. Magdalena je u Novom Sadu upisana u školu. Kritikaovao sam je što je napustila Zadrugu, mogla je lepe pare da uzme. Međutim, proradila joj je ženska intuicija. Kao da je predosetila da se sa njim nešto dešava. Zbog njega nije ostala, osećala je da nešto nije uredu. Aleks je otišla u Crnu Goru da se izduva, verovatno je htela da se sretnu, da se suoče svo troje. Ona tako voli, a ako se to bude desilo, verovatno će Maja kao i Mina da ostane bez nadogradnje, pa i još gore od toga. Mada, čujem da je ta beštija došla u Beograd, ima neki rođendan. Ja sam svaki dan u gradu, i nadam se da ćemo se negde sresti. Voleo bih jako, samo to za nju ne bi bilo dobro.

Pročitajte: Rastali se Maja i Peca! Marinkovićeva se vratila u Srbiju, pa poručila: Nema ništa od te priče…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Karadjordje Subotic (@subotickaradjordje)

Karađorđe se osvrnuo i na izjavu svog zeta koji ga proziva što radi kao dostavljač hrane.

– Čujem da me proziva da sam najpoznatiji dostavljač. Da li je sramota raditi taj posao? Ja očaš posla skinem majcu dostavljača i postanem ono što on ne bi voleo. Srpski način prevaspitavanja! Vidim da drugačije ne razume, a meni neće biti teško da mu objasnim. Ja sam se bavio kriminalom, ali prevarant nikad nisam bio. Plaćene ubice i prevaranti su najgori.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ