Aleksandra Subotić i Maja Marinković
Svet

July 26, 2022 21:00

By

Maja Marinković nemilosrdna: Aleksandri je uzela Pecu, a planira da joj priredi nešto još gore

Aleksandra i Maja u ratu zbog muškarca

Saga između najboljih drugarica traje nedeljama unazad i neće se završiti u skorije vreme. Pored toga što je ostala bez partnera, Aleksandra će navodno ostati i bez nekretnine u Vojvodini.

Aleksandra i Maja letuju na istom mestu

Aleksandra Subotić trenutno boravi u Crnoj Gori sa decom na odmoru, a sa sada bivšim Pecom Raspopovićem još uvek ima neraščišćene račune. Peca je takođe na jadranskom primorju, ali sa ljubavnicom Majom Marinković, a kako izvor za Blic navodi, Aleksandra se navodno neće vratiti u njihov zajednički stan u Novom Sadu, jer će Peca tamo živeti sa Majom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Pročitajte: Subotićeva na aparatima – Maja Marinković objavila prvu fotografiju sa Pecom, sve pršti od strasti (foto) 

– Aleksandra je potpuno slomljena. Trudi se da se to na društvenim mrežama ne vidi, ali kako može da se oseća nakon svega što joj je Peca priredio. Iako je prvobitni plan bio da Aleksandra ostane sa decom u Novom Sadu, on se predomislio – započeo je izvor i dodao:

Peca i Aleksandra se nisu dogovorili konačno za stan u Novom Sadu, ali će najverovatnije on tamo biti sa Majom jer ga ona nagovara. Pored svih stanova koje on poseduje, Maja želi da još više povredi Aleksandru, te bi život u do juče njenom stanu, bio završni udarac.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Pročitajte: Maja Marinković i Aleksandra Subotić se udružile protiv Ane Korać. Rešile da je unište

Podršku joj pruža otac Karađorđe, koji je za Kurir izjavio da će živeti kod njega.

– Aleksandra se posle mora vraća u Kaluđericu gde će neko vreme živeti sa decom dok ne pronađe stan. Plan je da iznajmi nešto i da ostane u Beogradu da radi i živi i da tu nađe izvor finansija – objasnio je izvor blizak Aleksandri i dodao:

– Peca želi da je finansijski obezbedi, a ona se zbog toga nada pomirenju. Njihov odnos će se malo iskristalisati kada se vrate sa odmora, ipak imaju zajedničko dete.

Prva fotografija Maje i Pece: Nasmejan pozira s ljubavnicom, ona mu stihovima iskazuje ljubav - Telegraf.rs

IZVOR: KURIR, BLIC

FOTO: INSTAGRAM