Starleta Maja Marinković
Svet

October 28, 2023 22:00

By

Poznatoj starleti preselo putovanje: Zbog ovoga je privedena na aerodromu

Starleta Maja Marinković umesto u “Elitu” otišla u Barselonu sa prijateljima

Iako svi sa nestrpljenjem očekuju njen ulazak u Elitu, starleta Maja Marinković otišla je u Braselonu, a ne u Šimanovce kako je bilo najavljeno.

Starleta Maja Marinković

ATA images

Starleta je odlučila da sa prijateljima uživa i napuni baterije pred okršaj sa budućim cimerima, ali nije sve teklo po planu, pa je Maja umesto na letu za Barselonu završila na saslušanju.

Starleta Maja Marinković privedena na aerodromu

Kako saznajemo, Maju su priveli na aerodromu, jer su joj pronašli više od 10.000 evra koliko je dozvoljeno imati u kešu.

“Ona je ponela novac da u Barseloni kupi krpice, mislim da nije ni znala koliko je dozvoljeno da ima kod sebe. Pa u Italiji je potrošila mnogo više od toga, opustošila je sve markirane butike. Sprema se da što bi se reklo ‘zagrmi’ u Eliti. Otišla je sa dva prijatelja namenski zbog šopinga, a i da se još malo relaksira pred rijaliti. Šokirala se. Koliko znam zaustavili su je pripadnici Uprave granične policije u saradnji sa carinom i našli joj više od 10.000 evra, nije to bilo mnogo više, ali premašila je iznos.”

Starleta Maja Marinković

ATA images

Pročitajte Maja Marinković prvi put u javnosti nakon operacije – Još jedna intervencija deli je od totalne promene identiteta FOTO

“Uzeli su joj ostatak novca, čije će poreklo verovatno morati da dokaže u nekom prekršajnom postupku kako to već ide, ako bude pokrenut. Nije se ona mnogo uzbudila, nije ništa kriva, samo nije bila obaveštena ili se pravi luda, voli to Maja kada joj ide na ruku, opasna je ona. Otišla je u Barsu da kupi garderobu, da ne bi mogle cimerke iz Elite da je kopiraju kao što su navikle. Zato je zaobišla ove beogradske butike” – kaže za Svet izvor blizak Marinkovićevoj.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: ATA images