Starleta Maja Marinković
Svet

September 2, 2023 18:15

By

Da li joj je sve ovo zaista potrebno: Maja Marinković nakon operacije progovorila o ulasku u Zadrugu 7

Maja Marinković ugradila silikone u zadnjicu

Rijaliti učesnica i starleta Maja Marinković izašla je iz bolnice nakon ugradnje silikona u zadnjicu.

Njen otac, Radomir Marinković Taki, je došao po nju, a Maja je tom prilikom otkrila kako je sve proteklo, a kako kaže, stavila je 420 kubika u zadnjicu.

Pročitajte Maja Marinković umalo nastradala – Zbog Filipa Cara našla se u životnoj opasnosti

Maja Marinković

Osećam se zaista dobro, s obzirom da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu – rekla je Maja, a onda se dotakla ulaska u “Zadrugu 7 – elite”.

Pročitajte Na pomolu nova prevara – Oženjeni Emil izgubio glavu za Takijevom ćerkom, Bugarin kaže da mu je žena ista Maja Marinković

Maja Marinković

Otom-potom za Zadrugu 7, ne bih na tu temu, moram prvo da se oporavim. Želim da mi sve ovo protekne kako treba – rekla nam je ona za Blic.

Inače, operacija povećanja zadnjice košta oko 4.000 evra, a domaći mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve.

Većinu tog novca dao joj je tata Radomir Marinković Taki.

Pročitajte Neprepoznatljiva – Maja Marinković bez šminke je potpuno druga devojka (foto)

Maja Marinković

Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi – rekao je Taki.

Da podsetimo, Maja Marinković proslavila se skandalima koje je nizala u rijalitiju “Zadruga”. Ona trenutno živi sama, dok je detinjstvo provela u stanu u Beogradu sa ocem Radomirom Takijem Marinkovićem.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram, Ata images