Svet

June 14, 2023 22:00

By

Paprenu cifru uložila u lepotu a kad skine šminku, čemer: Uznemirujuće slike Maje Marinković FOTO

Lice Maje Marinković bez šminke je pravo iznaneđenje

Rijaliti zvezda Maja Marinković i jedna od najatraktivnijih Zadrugarki uvek izgleda besprekorno ali kada skine šminku i skupe krpice izgleda znatno drugačije.

Pročitajte Saša Kovačević se izobličio – Preterao sa plastičnim operacijama, ima iste jagodice kao Maja Marinković FOTO

Lice Maje Marinković bez šminke

Foto: Rajko Ristić

 

Poznato je da joj je fizički izgled na prvom mestu, da nastoji da uvek, u svakoj prilici izgleda kao da je na crvenom tepihu, zbog čega smo je retko u “Zadruzi”, u proteklih devet meseci koliko je trajala šesta sezona, mogli videti prirodnu i opuštenu, bez šminke. Ipak, naš paparaco uspeo je da zabeleži i njeno “pravo lice” noćas, tokom emisije “Amidži šou”.

Porčitajte Maja Marinković umalo nastradala – Zbog Filipa Cara našla se u životnoj opasnosti

Lice Maje Marinković bez šminke

Maja sinoć nije gostovala kod Amidžića, već je došla kao podrška svom dečku Bilalu Brajloviću, trećeplasiranom učesniku šeste “Zadruge”. Dešavanja u emisiji nasmejano je pratila iza kamera, a budući da su je po dolasku u Šimanovce opkolili novinari, Maja je nenašminkano lice krila tamnim sunčanim naočarima. Tokom emisije se, u jednom trenutku, ipak opustila i skinula ih.

Pročitajte Preminuo je otac – Maja Marinković ni ne sluti kakva je tragedija zadesila njenu porodicu

Maja Marinković bez šminke

Ipak, kada je primetila našeg paparaca, Maja se nasmejala i njemu u inat ponovo stavila naočare, a potom mahnula u fotoaparat.

Pročitajte Ovo menja sve – Maja Marinković napustila Zadrugu, dokaz je pred vama FOTO

Ipak, da stvarno, za razliku od brojnih zadrugarki, nema komplekse i problem da pokaže kako izgleda u opuštenom, prirodnom izdanju, Maja je dokazala kada se ispred studija fotografisala sa Anom Ćurčić bez naočara i bez trunke šminke. Mnogi su komentarisali da Maja, zapravo, lepše i mlađe izgleda bez teške scenske šminke koju često upražnjava, te da ne bi trebalo da se toliko šminka ubuduće, a kako vama Maja izgleda u ovakvom izdanju prosudite sami.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink

FOTO: Bojan Vuković