Aleksandra Subotić i Maja Marinković
ekskluzivno

November 5, 2022 16:00

By

Oprostila Maji? Aleksandra Subotić progovorila o Pecinoj aferi, zašto je prešla preko svega ali i šta će biti sa njom i Majom

Aleksandra Subotić i Maja Marinković – pomirenje na vidiku?

Letos je kao bomba odjeknula vest da je nevenčani suprug Aleksandre Subotić u vezi sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković. Celo leto zaljubljeni par proveo je na crnogorskom primorju, dok je Aleksandra patila. Kako se bližio Majin ulazak u Zadrugu, letnja šema je propala, a Peca se vratio Subotićevoj.

Pročitajte: Rastali se Maja i Peca! Marinkovićeva se vratila u Srbiju, pa poručila – Nema ništa od te priče

Aleksandra Subotić i Maja Marinković

Foto: Instagram

Sada je Aleksandra konačno progovorila o aferi koja je uzdrmala čitavu naciju, ali i otkrila razloge zašto je prešla preko svega i pomirila se sa nevenčanim suprugom sa kojim ima sina Jovana.  Sada je sa pratiocima na Instagramu priznala kako je došlo do pomirenja nakon prevare i zbog čega.

– Do pomirenja je došlo tako što je svako skapirao gde je pogrešio i ljubav je pobedila, a glupost otišla u zaborav. Ne želim da pričam o detaljima i nikome ne želim da pridajem na važnosti, ali bi rekla ovako: Pomirili smo se mnogo ranije nego što ste to imali prilike da vidite ili pročitate u novinama, samo što to nije imao ko da objavi – navela je Subotićeva.

Pročitajte: Kraj kratke i burne ljubavi – Ovo su svi detalji Majinog i Pecinog raskida, oglasila se i Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić i Maja Marinković

Foto: Instagram

“Ko te prevari jednom, varaće uvek. Razmisli malo”, savetovali su pratioci Aleksandru.

– Može biti, ali ne mora! Šta je to u životu tako isključivo? Postoje neka pravila? Ili ste vi vidoviti? Nek’ je on meni živ i zdrav, pa šta god bude. Neka bude ja sam sve od sebe dala – da sve bude kako treba – bila je iskrena rijaliti učesnica.

Pročitajte: Preokret! Subotićka pomirila Maju i Anu Korać – Ljute rivalke zakopale ratne sekire

Aleksandra Subotić i Maja Marinković

Foto: Instagram

Aleksandra Subotić i Maja Marinković bile su najbolje drugarice, sve do letos. Da li je Aleksandra i bivšoj prijateljici oprostila, nije želela da otkrije, vreme će pokazati hoće li pokušati da obnove prijateljstvo. Ono što je dodala je da ona Pecu zaista voli i da joj je porodica uvek na prvom mestu, te će sve činiti da je održi na okupu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Instagram