Aleksandra Subotić i Maja Marinković
Svet

August 22, 2022 17:45

By

Kraj kratke i burne ljubavi: Ovo su svi detalji Majinog i Pecinog raskida, oglasila se i Aleksandra Subotić

Raskid Maje i Pece desio se neočekivano

Maja Marinković i Peca Raspopović stavili su tačku na svoju kratku, ali burnu ljubavnu vezu. Tim povodom oglasila se Majina prijateljica Olga Margetić, bivša zadrugarka i za Kurir otkrila detalje ove veze.

Pročitajte: Posle Ane Korać, Maja Marinković iskopirala i Staniju – Da li je ovo kraj prijateljstva? 

Raskid Maje i Pece

– Nema veze s vezom da je Peca šutnuo Maju. Taj čovek, ako mogu tako da ga nazovem, muška je stalera željna pažnje, očigledno ima komplekse koji ga prate iz detinjstva. Kao što je i sam namestio paparace da ih slikaju na Zlatiboru. Taj čovek joj je branio da se čuje sa drugaricama, da izlazi, da se oblači kako želi, prisluškivao je, pratio svaki njen korak. Ukoliko joj dozvoli da izađe, morala je da je javlja na video pozive, da vidi ko je u njenom okruženju. Čak je i na njenog oca bio ljubomoran i uskraćivao joj je kontakt sa ocem – otkrila je Olga.

Pročitajte: Luna pozelenela od besa – Maja Marinković imala aferu sa Markom, isplivali svi detalji 

Raskid Maje i Pece

– Zabranio joj je da kači reklame po instagramu da bi zavisila od njega finansijaki. Bila je kao njegova marioneta, a Majin karakter to nije dozvoljavao, a svi znamo kakva je Maja, puna zivota, iz tog razloga rešila je napusti taj pakao od života. On je pokušavao na sve načine da je uništi, i da bude fokusirana samo na njega. Maju je ugusio takav zivot, a i pojedine stvari koje nisu za javnost – priča Olga.

– Postoje tu neke ozbiljnije stvari o kojoma Maja ne želi da priča, neke “mutne” radnje. Ali kad god sam je pitala, nije želela da se nastavlja o toj temi – zavrišila je Olga.

Taki otkrio: Peca je tražio Maju

Da je Olgina priča istinita, potvrdio je i Majin otac, Taki.

– Maja je ostavila Pecu još pre dva dana i vratila se u svoj stan. Ne znam konkteran razlog, mislim da je Maji dosadio toliki pritisak. Nisu se slagali, velika je to razlika u godinama. Jednostavno, nije im išlo. Bolje i da se raziđu kao ljudi nego da se svađaju i tu da bude kojekakvih ljubomornih scena – ispričao je Taki, a onda nam otkrio na koje probleme mu se ćerka požalila:

Pročitajte: Ova lepotica je majka Maje Marinković – Živela je kao princeza, a onda je rešila da napusti i muža i ćerku

Raskid Maje i Pece

Rajko Ristić

– On je bio jako ljubomoran, a njoj je to smetalo, ona nije navikla tako da živi. Pokušavao je svašta da joj zabrani, ali to kod nje nije prošlo. Ne znam da li ste vi primetili, Maja nije smela da kači slike na Instagram. On je njoj hteo da zabrani da se oblači provokativno, kao da nije znao sa kim je ušao u vezu. Bio je on ljubomoran i na Aleksandru. Svi znamo kako se Maja oblači provokativno. To treba sačuvati, a opet i biti jak muškarac koji može da isprati takvu devojku. Maja nije želela da se menja zbog njega. Što bi se i menjala u dvadesetoj godini, spakovala je stvari i došla u Beograd. On je nju zvao, tražio da se vide i porazgovaraju, ali mu je ona rekla da su završili i da ona kada kaže kraj da je to kraj.

Raskid Maje i Pece

Oglasila se i Aleksandra

Posle saznanja da su otac njenog sina i njena najbolja drugarica raskinuli, oglasila se i Aleksandra Subotić.

– Mnogo mi je žao, delim njenu bol i saosećam sa njom. Ipak smo mi bile najbolje drugarice još iz srednje škole – rekla je Subotićeva u svom stilu za Republiku.

IZVOR: Kurir/Republika

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM