Majka Maje Marinković
Svet

19 Avgusta, 2022 15:41

Ova lepotica je majka Maje Marinković: Živela je kao princeza, a onda je rešila da napusti i muža i ćerku

Majka Maje Marinković ostavila je ćerku kada je bila beba

Starleta i rijaliti učesnica Maja Marinković otkada se pojavila u javnosti ističe da je njen otac Taki najvažnija ličnost u njenom životu. Međutim, Marinkovićeva nikada nije skrivala ni zašto je to tako. Pa, smo imali priliku da saznamo da ju je majka napustila kada je imala samo petnaest meseci, te da je Taki sav svoj život posvetio ćerki jedinici, o čemu je on ranije za SCANDAL i govorio.

Pročitajte: Jeziva ispovest Maje Marinković ledi krv u žilama – Brat Ilija nije mrtav 

Majka Maje Marinković

ATA/IMAGES

– Živela je uz mene kao princeza. Ali, jednog dana joj je pukao film i rekla je da odlazi, da je dete ne zanima, da će je dati u dom za nezbrinutu decu. Pa pre bih umro, nego što bih dao dete u dom! Volim ćerku više od svega na svetu! Gajio sam je kako sam znao i umeo, bio sam joj i otac i majka. Šta sve nisam radio,  držao sam noćne klubove i striptiz barove, taksirao… Ali nije uvek bilo lako meni ocu sa ženskim detetom – pričao je Taki ranije.

Pročitajte: Drastično promenila izgled – Maja Marinković preterala s plastikom, ne liči na sebe (foto) 

Majka Maje Marinković

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Sličnu priču je nedavno ispričala i Maja:

– Dobila sam ime Marija, ali me svi zovu Maja po mami. Pošto je ona bila mlada, nije mogla da podnese život sa tatom jer je on stalno izlazio. Zato je odlučila da me napusti kada sam imala samo 15 meseci. Jednostavno me je ostavila tati i otišla. Potpuno se ugasila ljubav između nje i mog oca, pa je ona odlučila da me napusti i posveti se studiranju – rekla je Maja, pa nastavila:

Pročitajte: Maja Marinković nemilosrdna – Aleksandri je uzela Pecu, a planira da joj priredi nešto još gore 

Majka Maje Marinković

Rajko Ristić

– Taki i moja mama su se brzo razveli. Rekla je da je dete ne zanima i da starateljstvo treba da pripadne mom ocu. Mama je samo želela da se školuje i nije imala vremena za mene. Moj otac se celog života žrtvovao i trudio se da mi nikad ništa ne zafali. Mama je redovno slala alimentaciju, ali tata je bio taj koji me je izdržavao i brinuo o meni, a to radi i dan-danas. Mnogo je radio i dan i noć da bih ja imala sve u životu. Pomagala mu je dosta i moja pokojna baba Kosanka. Dok sam bila mala, baba je morala da napusti svoj posao tri godine pred penziju kako bi me čuvala. Tata je radio dva posla: preko dana je taksirao, a uveče radio po noćnim klubovima. Nikada nisam osetila nemaštinu – priznala je Maja.

Pročitajte: Luna pozelenela od besa – Maja Marinković imala aferu sa Markom, isplivali svi detalji 

Majka Maje Marinković

Iako nekada nije bila u dobrim odnosima s majkom, Maja je sada povremeno viđa i trudi se da joj ne zameri zbog toga što ju je ostavila. A kolika je sličnost između Marinkovićeve i njene majke, možete da vidite na fotografiiji koja je nastale dok je starleta bila beba.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN