Maja Marinković i Uroš Ćertić
Svet

4 Avgusta, 2022 18:16

Jeziva ispovest Maje Marinković ledi krv u žilama: Brat Ilija nije mrtav

Stariji brat Maje Marinković nestao je dok je još bio beba

Pored svih skandala koje niže u Zaduzi i po izlasku iz nje, svi su zaboravili tužnu životnu priču zgodne Maje Marinković. Naime, Maja je jednom prilikom istakla da je njen stariji brat Ilija nestao.

– Moj stariji brat Ilija rođen je 1993. godine, baš na Svetog Iliju. Majka je rodila zdravog sina, međutim, posle dva dana lekari su joj rekli da je Ilija umro. Nikad joj nisu pokazali njegovo telo. Moji roditelji se ni dan-danas nisu oporavili od toga i ubeđeni su da im je dete ukradeno. Sve su prijavili i udruženju koje se bavi nestalim bebama. Moj brat nije mrtav, on je ukradena beba – rekla je Maja i dodala da joj je životna želja da se Iliji i njoj putevi ukrste i da se jednog dana upoznaju:

Pročitajte. Maja Marinković nemilosrdna – Aleksandri je uzela Pecu, a planira da joj priredi nešto još gore

Možda se nekad desi da sedim u kafiću sa bratom a da mi to i ne znamo! Sigurna sam da će sudbina učiniti svoje i da ću ga negde sresti. Verujem da će i on biti srećan kada me vidi.

Nekadašnju zadrugarku majka je napustila još dok je bila beba i Maja od tada živi sa ocem Radomirom Marinkovićem Takijem.

Pročitajte: Subotićeva na aparatima – Maja Marinković objavila prvu fotografiju sa Pecom sve pršti od strasti (foto)

Maja Marinkovic

ATAImages

– Kada je mojoj majci ukraden sin Ilija, ona i Taki nisu odustali od dece. Mama je imala dva spontana pobačaja pre nego što sam se ja rodila. Dobila sam ime Marija, ali me svi zovu Maja po mami. Pošto je ona bila mlada, nije mogla da podnese život sa tatom jer je on stalno izlazio. Zato je odlučila da me napusti kada sam imala samo 15 meseci. Jednostavno me je ostavila tati i otišla. Potpuno se ugasila ljubav između nje i mog oca, pa je ona odlučila da me napusti i posveti se studiranju – rekla je Maja, pa nastavila:

Pročitajte: Luna pozelenela od besa – Maja Marinković imala aferu sa Markom isplivali svi detalji

maja odlučila

maja odlučila

– Taki i moja mama su se brzo razveli. Rekla je da je dete ne zanima i da starateljstvo treba da pripadne mom ocu. Mama je samo želela da se školuje i nije imala vremena za mene. Moj otac se celog života žrtvovao i trudio se da mi nikad ništa ne zafali. Mama je redovno slala alimentaciju, ali tata je bio taj koji me je izdržavao i brinuo o meni, a to radi i dan-danas. Mnogo je radio i dan i noć da bih ja imala sve u životu. Pomagala mu je dosta i moja pokojna baba Kosanka. Dok sam bila mala, baba je morala da napusti svoj posao tri godine pred penziju kako bi me čuvala. Tata je radio dva posla: preko dana je taksirao, a uveče radio po noćnim klubovima. Nikada nisam osetila nemaštinu – istakla je starleta.

Pročitajte: Maja Marinković zadala Caru finalni udarac – Janjuš je bio bolji ljubavnik od Filipa

Maja Marinkovic

ATAImages

Maja kaže da ne krivi majku što ju je napustila.

– Nikom ništa ne zameram. Mama je dolazila da me vidi sve do moje 12. godine. Dođe tri dana zaredom kod nas, pa je posle nema mesec dana, a ja svakog dana čekam, nadajući se da ću je videti. Sećam se da mi je uvek donosila razne igračke. Dođe kod mene lepo obučena, donese mi mnogo barbika, provedemo neko vreme zajedno i onda ode. Samo jednom smo se posvađale kada je ona napala tatu, a ja stala na njegovu stranu. Posle toga nismo pričale sve do moje 17. godine – rekla je svojevremeno Marinkovićeva za „Hit“.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić