Milica Todorović
Svet

August 2, 2022 14:46

By

Uskoro stiže beba: Milica Todorović je spremna za ulogu majke

Milica Todorović je trenutno jedna od najangažovanijih pevačica, a bez predaha će, kako kaže, raditi do kraja leta. Zbog posla nema vremena ni za odmor, a ni za ljubav.

Poslednju vezu imala je pre dve godine, kada je bila u ljubavi sa glumcem Petrom Strugarom, s kojim je raskinula posle četiri meseca veze.

– Kod mene je sve trajalo na četiri: četiri meseca, četiri godine… Jednom mi je tata rekao: “Ti sine doguraš do četiri i ćao” – šaljivo je prokomentarisala Milica i dodala kakvog muškarca priželjkuje.

Pročitajte: Ovako to izgleda kada braća zavode – Dragi Gudelj i Milica Todorović u emotivnom zanosu (foto) 

SKUĆIĆE SE U NJENOM NOVOM STANU: Milica Todorović i Petar Strugar započinju zajednički život?

– Još nisam spremna za novu ljubav, ali se nadam da će se jednom desiti. Mora da bude ostvaren i energetski jak, u smislu da isprati moju energiju, da mi bude podrška u mom poslu jer je meni to neophodno – rekla je pevačica za magazin Gloria.

Što se tiče planiranja porodičnog života, pevačica priznaje da je spremna da postane majka:

– Nekako sam flegma po tom pitanju. Znate, pevam od 13. godine, a to je baš dosta. Može slobodno jedna beba sad. Volela bih da se ostvarim kao majka. Mislim da bi to trebalo da bude neki naredni korak, dugoročno gledano. Osećam da mi se sve češće i intenzivnije javlja majčinski instinkt – priznala je Milica.

Pročitajte: Milica Todorović zapala za oko poznatom fudbaleru, na pomolu je nova ljubav? 

milica todorović

Rajko Ristić

Nedavno je na Instagramu osvanula pevačicina fotografija na kojoj se vidi verenički prsten, pa su mnogi pomislili da je Milica zaprošena.

– Volela bih da jesam, ali nisam. To je prsten moje drugarice, ja sam ga samo probala, da vidim kako mi stoji. Prvo da mi pesme postanu hitovi, pa da rodim jednu bebicu i da onda radimo novi intervju. Ali pre toga mora da se nađe momak, da se napravi to dete, i da se ono rodi. Ima da se načekate – šaljivo je rekla pevačica.

IZVOR: Gloria

FOTO: RAJKO RISTIĆ, YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM