Svet

27 Februar, 2022 17:00

Pevačica nezgodna za saradnju: Milica Todorović u ratu sa kolegama!

Pevačica nezgodna za saradnju!

Milica Todorović nedavno je zamerila koleginici Senidah što joj nije dala matricu za njenu pesmu ‘Behute’.

-Ona nije htela da mi da matircu za ovu pesmu i sad je javno pitam: „Zašto?“ Ni ne znam se sa ženom. Nije mi jasno. Želim da pevam njenu pesmu – rekla je Milica.

ATA/IMAGES

Pevačica se svađala s kolegama s kojima ima duet ali i sa onima s kojima je planirala da snimi pesmu. Pa nakon što je propao dogovor da snimi duet sa Jelenom Rozgom, pevačica nije imala lepe reči za nju.

-Nas dve smo se ganjale jedno dve godine, pričale smo o duetu. Ja sam joj ponudila pesmu, i njoj se to jako dopalo i snimile smo pesmu. Njoj se onda nije dopao aranžman na kraju, pa se onda meni dopalo kako sam otpevala, pa smo mi to menjale i menjale i menjale, pa smo onda rekle neki drugi put – objasnila je Milica koja nakon toga nikad više nije pomenula duet sa koleginicom.

Prijateljstvo Milice i Emine počelo je duetom ‘Limunada’, njih dve su bile super, sve dok joj Milica nešto nije zamerila. Nakon toga Emina na VIP druženje povodom prezentacije njene kozmetičke linije, nije ni pozvala Milicu, a ovaj joj nije ni čestitala. Neke kolege su na svoje društvene mreže kačile slike Emininih proizvode ali se bivša drugarica Milica nije oglasila. Baš kao što ni Emina njoj nije čestitala rođendan. Ubrzo nakon toga su se otpratile sa društvenih mreža. Jedan od najuspešnijih dueta imala je sa Mc Yankom ‘Ti moje zlato’, a kako se pisalo i sa njim se svađala oko prezentacije pesme i podele novca od milionskih pregleda.

Pročitajte: Sin Harisa Džinovića je „magnet“ za tinejdžerke! Svi kažu da liči na oca, a evo čime se bavi! (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ ATA/IMAGES