Nasledstvo Maje Marinković
Svet

April 30, 2022 17:00

By

Maja Marinković zadala Caru finalni udarac: Janjuš je bio bolji ljubavnik od Filipa

Maja Marinković se prilikom gostovanja u jednoj emisiji osvrnula na učešće u „Zadruzi”, pa otkrila zbog koje rijaliti veze se najviše kaje.

Maja Marinković pokopala Cara!

– Moj život je jako buran. Kao što ste imali priliku da vidite, nisam umela dobro da odaberem, neke veze su bile burne, neke su bile tragične, a neke komične. Najviše se kajem definitivno zbog veze sa Filipom, on je moja najveća životna greška – rekla je Maja i dodala:

maja marinković

Foto: Rajko Ristić

– Sada kad gledam kako se on ponaša prema Dalili, mislim da je on greška za svaku ženu, ne samo za mene. Ja sam u vezi lojalna i očekujem da se tako i muškarac ponaša prema meni. Ono što njega izdvaja je to da su ga zanela svetla velikog grada i da neku devojku koju je imao tamo u rijalitiju nije mogao da vidi u svom selu. Nikoga ja ne ponižavam ovim rečima, ja zaista ovo mislim – odlučna je Marinkovićeva.

Pročitajte: Maja Marinković progovorila o bivšima: „Janjuš je ispao čovek!“ Evo šta misli o Caru!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Na pitanje voditeljke ko je bio bolji ljubavnik Maja Marinković je imala spreman odgovor.

Janjuš, definitivno. On ima bolju dušu, emotivniji je i bolji čovek. Iako me je u jednoj situaciji jako povredio, uvek biram njega. Car nije čovek, on je neki srednji rod – zaključila je bivša zadrugarka u emisiji Red zone.

FOTO: Rajko Ristić