bruka mikija đuričića
Svet

April 30, 2022 11:00

By

Isplivala bruka: Evo šta je Miki radio komšinicama iz sela, bežale su da ga ne sretnu

Bruka Mikija Đuričića isplivala u javnost

Bivša zadrugarka Saška Karan je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila mračne tajne Mikija Đuričića. Prema njenim rečima, on se pijan teturao po selu i napadao žene koje je sretao u prolazu.

Saška Karan otkrila Mikijeve mračne tajne!

bruka mikija đuričića

Foto: Gaja

– O Mikiju u njegovom Kupinovu kruže razne priče i, kad tamo odete, svašta možete da čujete. On je udaren čovek, makar je bio ranije, a čula sam da je u jednom periodu, tačnije pre nekoliko godina, imao problem sa alkoholom, pravio je haos kod kuće, kao I van nje. Jedan čovek mi je ispričao da je umeo da se napije, pa tako tokom leta samo krene ulicom, tetura se i napada žene! Jurio ih je po selu tako pijan, dešavalo se da ga neke šutnu, pa onda tako počne da se tetura i padne u jarak pored puta. Svašta je radio! Čula sam razne priče – rekla je Saška i istakla da se Đuričić promenio na bolje otkad je postao otac.

Pročitajte: Miki Đuričić: Zbog ćerke sam se promenio!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели miki djuricic (@mikidjuricickupinovo)

– Miki je drugačiji u “Zadruzi 5”. Nešto se tu desilo, mirniji je, nije više onaj siledžija kao što je bio. Ovo je neka druga pesma, verovatno se promenio kad je dobio dete, tako to obično bude s ljudima. Svi se sećaju naših svađa u rijalitiju, mi smo umeli da povadimo oči jedno drugom. Jednostavno se nismo podnosili. . Super mu je ovako, samo neka se menja nabolje! Kad dobije još jedno dete, ima da bude kao bubica. Izgleda da je to nešto što mu treba – zaključila je ona.

FOTO: Rajko Ristić