Star

3 Oktobra, 2020 16:00

Miki Đuričić ovo KRIJE od Suzane! Sve zbog ĆERKE!

Miki Đuričić ušao je u rijaliti kako bi skinuo ljagu sa svog imena da je nasilnik i kako bi zaradio novac, jer je nedavno dobio ćerku Dunju koju mora da obezbedi. Kako smo saznali, pčelar iz Kupinova je otvorio tajni račun za svoju ćerku, gde je već uplatio veći deo honorara. Međutim, za taj potez zna samo Angelina koja mu je podarila dete i još nekoliko njegovih drugara, čak je i od Suzane Perović sa kojom se i dalje viđa je to sakrio.

Miki se plaši kakav će biti otac

„Miki se mnogo plaši toga kakav će biti otac Dunji. Jedino ga teši što zna da će Angelina biti savršena majka. Kako ga ne bi mnogo bolela glava, već je počeo da razmišlja o njenom školovanju, fakultetu, mnogo daleko je otišao, pa je rešio da ćerkici otvori račun na koji će uplaćivati novac koji će ona moći da podigne kada napuni 18 godina. Honorar koji je dobio unapred, jedan deo je ostavio Angelini da ima za bebu, da kupi sve što im treba, a drugi je uplatio na taj račun. Već je rekao majci svog deteta da je račun otvorio i da ga Dunja može koristiti kada napuni 18, te da bi on voleo da od tog novca školuje sebe i upiše fakultet. Čak je okrenuo i na patetiku rekavši da ne zna koliko će da živi i da smatra da je otvaranje žiro računa Dunji najpametnije što je u životu uradio. Za to ne zna Suzana, od nje krije, a ne znam zašto!”, objašnjava za STAR Mikijev drug i dodaje:
„Imam osećaj da ga je ćerka promenila, ja Mikija nikada nisam video da plače, ni kad mu je majka umrla nije pustio suzu, bar ne u prisustvu drugih, a kada je video Dunju prvi put, plakao je na sav glas! Biće to posebna povezanost!”

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR