IZNELI SVE DETALJE

October 10, 2022 16:55

By

Kuća Mikija Đuričića zapaljena zbog komšijske svađe: Oglasili se majka počinioca i Mikijev otac

Kuća Mikija Đuričića zapaljena zbog komšijske svađe

Miki Đuričić ni ne sluti da se dok on boravi u Zadruzi u u Kupinovu odvija prava drama.

Naime, zadrugar je tokom vikenda umalo ostao bez porodične kuće koju je njegov komšija Darko L. pokušao da zapali.

Majka počinitelja ovog krivičnog dela otkrila je da je Miki bio u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom još od letos kada je sestri Darka L. psovao pokojnog oca.

Pročitajte: Miki Đurićić uzeo 100.000 evra – Kupuje stan za ćerku i planira proširenje porodice 

Ata images

– Darko se nalazi u zatvoru, danas će da bude saslušanje. Uradio je to jer se, pre nego što je otišao u Zadrugu, Miki zakačio sa mojom ćerkom, Darkovom sestrom. Miki je vikao koliko je god mogao, kao ludak je vikao, psovao majku i mrtvog oca što se obesio, i šta sve nije govorio, i to je ovaj moj zapamtio. Bio je pod dejstvom alkohola, sve mu se skupilo i prosto, pukao mu je film. Miki je pretio, ali ne mom sinu, nego ćerki – počela je Gordana, Darkova majka, i objasnila da se sve dogodilo još pre nekoliko dana.

Pročitajte: Jednoglasna odluka – Miki Đuričić napušta porodičnu kuću, evo gde će sada živeti 

Paparazzo lov printscreen

– To je bilo u petak, ja sam došla u šest uveče. Samo sam čula od ćerke da su ga odveli. Da li je on palio ili samo posuo benzin, verujte mi da ne znam… Nije to bilo nešto strašno, ali on je bio mnogo pijan, pod dejstvom alkohola je bio, inače to sigurno ne bi uradio trezan. Znam, garantovano. On nije neki kabadahija, on se leči od depresije, povučen je – rekla je Gordana i priznala da je njen sin i ranije pravio prestupe, ali u alkoholisanom stanju:

– Imao je prestup 2003. godine u Šimanovcima, isto pod dejstvom alkohola, kada ja auto koji je pripadao svešteniku ostao otključan i on je pošto mu je pobegao autobus ušao u kola, išao nekih stotinak metara i udario je u transformator.
Darkova majka je objasnila kako je započela svađa između Mikija i njene ćerke.

Pročitajte: Tužno – Miki Đuričić krivi sebe za majčinu smrt

Ata images

– Moja ćerka mu je napisala na mrežama nešto kao: “Kupio si kuću u Inđiji, a ovde živiš”. Ne znam što ga je to toliko pogodilo. Onda je došao moj sin, pitao me je da li sam čula šta se desilo, a ja sam spavala tada. Kaže:”Miki kao da nije bio normalan, on je svašta rekao”. Miki nije bio pijan, on ne pije. On je takav, neurotičan, koliko puta mu se tako desi sa komšijama da se isvađa i svašta govori. Naiđe mu… Jednom sam ja palila tu neko lišće, on kaže “Je*em te Bože, ne žive ovde, dođu, pa pale đubre”. Ima on neke ispade. Ja sam sa njegovim roditeljima bila dobra, sa majkom pogotovo, sa sestrom njegovom, sve…

Oglasio se i Mikijev otac

Mirko, Mikijev otac, koji u trenutku požara nije bio kod kuće, ispričao je šta se desilo.

Youtube printscreen

– Da li je bio na sitnoj drogi, otkud znam, ne smem ništa ni pričati. Kad ga vidiš, kao vanzemaljac. Ništa nije izgorelo, dole je malo planulo, tu je bio komšija Laza. Sipao je tu ispod prozora. Malo je tu stiropor uhvatilo, nije šteta nikakva, nego sad živiš u strahu. Ja sam sad došao, od petka sam na poslu. Nikad u životu nismo imali problem sa njim, javi se on meni – kaže Mikijev otac pa dodaje:

– Dobro je ako su ga odveli, ako su ga zadržali, pa neka se dečko leči, ako je bolestan. Kad ja nisam video ni plamen, ni ništa. Mene zvala komšinica, kaže gori ti kuća.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, PRINTSCREEN