Miki Djuricic foto RAjko Ristic
Scandal

16 Septembra, 2020 20:00

Miki Đuričić: „Zbog ćerke sam se PROMENIO!“

Ekskluzivno, samo za SCANDAL! pred ulazak u Zadrugu Miki Đuričić otkrio je kako se oseća od kada je dobio ćerku!

Mislio sam da nikad neću postati otac, sad gledam samo u budućnost!

„Mnogo mi se život promenio od kada sam postao otac! Osećam se nekako smireno. Neće moći niko da me iznervira jer sam postao roditelj, moram paziti na ponašanje, a želim i generalno da popravim sliku o sebi u odnosu na ono što sam bio u prošlom rijalitiju. Treba da se vrati onaj stari Miki koji voli da se šali i zeza. Mnogo me ovo promenilo, baš sam srećan. Koliko sam se plašio da budem roditelj, toliko sam sada srećan.Beba je još mala, žena joj menja pelene, ona sve to obavlja. Baš liči na mene, svi kažu da je ista ja! Baš sam srećan i to je to ”, objasnioje Miki kako se oseća od kada je postao otac:

„Mislio sam prvo da ne mogu da imam dece, pa sam mislio da ću biti neodgovoran otac, međutim, ovo mi je dalo neki elan da stvaram iako sam sada u nekim godinama. Radujem se, već razmišljam unapred kako ću kad krene u školu, pa kad bude tinejdžer, moramo paziti na vaspitanje… Siguran sam da dete neće biti kao ja. Žena je prosvetni radnik, siguran sam da će ona da vodi računa o našoj ćerki. A što se tiče temperamenta, nije loše da žensko bude malo temperamentno… Videćemo”, ispričao je i dodao kroz smeh:

„Neću biti otac kakav je Nikola Kojo u filmu, ali moram da imam strah… Znamo šta se sve danas dešava. Naravno da ću voditi računa u kakvom mi se dete društvu kreće i slično. Sport i obrazovanje će biti na prvom mestu. I majka i ja smo visoki i jaki, dete je na nas, nadam se da će se baviti nekim sportom, košarkom možda pošto sam i ja bio talentovan sportista. I nju ćemo upisati na neki sport”, rekao je Miki za SCANDAL! pred sam ulazak u rijaliti.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIC