Ceca Ražnatović
Scandal

8 Februar, 2022 19:03

ŽESTOKA SVAĐA! Biljana Srbljanović javno ponizila Cecu i njenog Veljka, pevačica brutalno uzvratila!

Biljana Srbljanović govorila je o položaju žena u našem društvu i tom prilikom je uporedila očekivanja društva sa viđenjem i tumačenjem Bogorodice u hrišćanskoj veri.

PRINTSCREEN/FACEBOOK

U jednom trenutku pomenula je i pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović i njenog sina Veljka.

– Mi Presvetu Bogorodicu poštujemo kao majku Boga. Njeno materinstvo, njeno telo koje je nevino rodilo Isusa, mi poštujemo. Zato kada danas vide ženu u šortsu kažu: „Vidi ona ima dete“. Pa šta ima ako ima dete? Ona mora da bude slika Bogorodice, još i da uzleti u nebo – istakla je Srbljanovićeva tokom gostovanja u „Ona se budi“, pa dodala:

– Kad se Bogorodici Isus obrati, kada prvi put treba da napravi čudo na svadbi u Kani… Ona ga pre toga drma i kaže mu: „Nema više vina.“ On joj, bukvalno ovako kaže: „Šta hoćeš, ženo? Moje vreme još nije došlo.“ To je taj odnos koji se preslikava u odnosima sinova i majki. Pogotovo u patrijalhalnim sredinama. Mali je baraba, neka muško je. Pobio se, bolje da se pobio, nego da plače kao devojčica. To je model kod nas, isto kao kada vidimo udovicu Ražnatović i njen sin ili sve druge koje imaju poznatu decu kriminalce ili su sa kriminalcima napravile decu. To je taj odnos, mama je tu da ga voli i voli što je takav i on kada uvredi, na majci je to da proguta. Mame guraju sinove da budu grubijani, ali ipak su one keve, pa će do kraja biti zaštićene. Za mamu sve! – izjavila je Biljana Srbljanović

ATA/IMAGES

Pročitajte: Kristijan raskrinkao Veljka: „Mama Ceca mu namešta bokserske mečeve, ja sam to video svojim očima!“

Tim povodom oglasila se Ceca Ražnatović za domaće medije, kako bi odgovorila Biljani Srbljanović.

-Gospođo Srbljanović, bilo bi divno da se ne bavite pre svega mojom porodicom, a posebno u kontekstu nagađanja, polu laži i laži. Nego da vaši javni nastupi budu vezani za vaš rad, vašu političku karijeru ili ne daj Bože nešto treće. Mogla bih da pomislim šta je razlog i šta vam je toliko pomutilo svest, pa takve stvari i gluposti pričate. Ali bih se tada ja bavila onim što upravo činite vi, nagađanjima, istinama ili lažima. Tako neka svako zaključi šta mu je drago, a molim vas moju porodicu i mene ostavite na miru. I da kada je zdravlje u pitanju, bolje da nam se deca bave sportom nego da ih policija hapsi pored kontejnera dok kupuju drogu od dilera. Pročitala sam, cenjena profesorko, da ste imali takvo iskustvo i ostala šokirana – izjavila je Ceca za „Kurir“.

Pročitajte: Laća ponovo žestoko isprozivao Lukasa!

 

AUTOR: SCANDAl!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN/FACEEBOOK/ATA/IMAGES