laća razvezao jezik
Star

February 8, 2022 17:00

By

Laća ponovo žestoko isprozivao Lukasa!

Tekstopisac, Milan Laća Radulović, sin legendarne, Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, svakako je profesionalna slika i prilika svoje majke i oca. Sem što uspešno barata rimama i rečima u pisanju tekstova, Laća je i poput oca talentovan za produciranje i aranžiranje pesama, a majci je još od malih nogu pomagao pri velikim hitovima poput Cecinog „Autograma“ i Čolinih „Ajde idi“ i „Sto puta“.

MILAN RADULOVIĆ

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Međutim, pored svog talenta, Laća takođe nema “dlake na jeziku” da isproziva popularna lica naše estrade, a ovog puta je ponovo je potkačio pevača Acu Lukasa.

 

Laća je ovog puta otišao korak dalje, pa aludirajući na Lukasov lapsus, ironično prokomentarisao.

Pročitajte: Pred ovom ženom Aca Lukas se najgore izblamirao! Od sramote nije mogao ni da bekne!

Naime, Laća je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter šerovao post na kom se nalazi fotografija Ace Lukasa i svojom “šalom” nastavio da proziva i vodi estradni rat sa Lukasom na Tviteru.  A na pomenutoj društvenoj mreži se istog trenutka povela polemika da je Radulović ponovo hteo samo da isproziva Acu  i potpali njihov stari rivalitet.

 Niko se nije navučen rodio! – šerovao je on Lukasov lapsus uz fotografiju, gde je pevač očigledno hteo da kaže, da se “niko nije naučen rodio” a zatim dodao

Vala niko – napisao je popularni tekstopisac iznad fotografije koju je objavio.

PRINTSCREEN/TWITTER

 Laća aludira na Lukasove probleme sa narkoticima?

Mnogi su, naravno, odmah počeli da komentarišu da Laća aludira na Lukasove probleme sa narkoticima, ali on ništa više nije komentarisao

Korisnici društvenih mreža i svi koji prate dešavaja na estradi ovaj potez su shvatili kao nastavak prozivki koje je Laća imao prošle godine kada je knjigu Ace Lukasa bacao u kantu za otpad.

Pročitajte: ZA SINA SKAČE U VATRU! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića preti?!

 

AUTOR: STAR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ/PRINTSCREEN/YOUTUBE