saška karan
Svet

1 Marta, 2022 22:00

Saški Karan neće biti dobro! Era Ojdanić razotkrio njene tajne s početka karijere!

Pevačica Saška Karan nedavno je isprozivala kolegu Eru Ojdanića, tvrdeći da je škrtica, da pozove prijatelje u svoju kafanu, a onda pošalje konobara da naplati ceh.

Međutim, pevač joj nije ostao dužan.

Era Ojdanić

– Neću ni da pominjem ime dotične koja je to izjavila, ali hoću da kažem da je prvi put od kad je ja poznajem da je nešto rekla iskreno i pošteno za medije. Pre negde oko 35 godina u mom motelu bila je tradicija održavanja Lipovičkih dani i noći i izbora za mis Lipovičkih dana i noći. I pojavio se moj kolega Milan Simić iz Valjeva. I tako on meni kaže: „Ero, prijatelju, kolega, doveo sam jednu malu koja hoće da peva, da joj ja pišem pesme. Može li da uzme mikrofon da je malo čujem, treba da joj radim prvu ploču? – počeo je Era za Pink.rs da prepričava događaj od pre 35 godina, pa nastavio:

– Ja mu kažem: „Naravno, idi tamo kod orkestra, uzmi mikorofon i neka peva“. Ja, pravo da vam kažem, tada nisam ni obratio pažnju na nju, imao sam druge obaveze, sastavljao sam žiri za izbor za mis. Kako je ona pevala, ja nemam blage veze. Ali naravno, moji vredni konbari, sve što su oni pojeli i popili, oni su im naplatili. Oni nisu bili moje zvanice. Moje zvanice iz medija i moji dragi prijatelji, naravno, za njih je sve gratis te večeri. Tako da eto, iskreno i pošteno, drago mi je da je ona (Saška Karan) prvi put nešto iskreno rekla – završio je Ojdanić.

Podsetimo, Saška Karan je za Kurir govorila o Ojdaniću tvrdeći da je posle nje Era najveća škrtica na estradi:

– Joj, moram prvo da pođem od sebe. Prva sam ja na listi. Posle mene Era Ojdanić. Kažu da zove goste i kolege u njegov restoran. Naruči im svašta pa pobegne, a konobar im sve naplati – rekla je Saška.

PROČITAJTE: Hapšenje na RTS-u! U sve umešan Aca Lukas!

IZVOR: pink.rs, KURIR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, BOJAN VUKOVIĆ