Buran život Ere Ojdanića svet portal
Svet

January 20, 2024 18:15

By

Pevač u vezi sa 43 godine mlađom: Otkrio tajnu, evo šta on i Lazar Ristovski rade ženama

Buran život Ere Ojdanića nije tajna

Pre nekoliko meseci je odjeknula vest da se glumac Lazar Ristovski razveo i da je započeo vezu sa 39 godina mlađom devojkom. U emisiji kod Ognjena Amidžića gostovao je pevač narodne muzike Era Ojdanić i prilikom razgovora priznao daje  i on kao i glumac Ristovski imao partnerku koja je od njega bila mnogo mlađa.

Buran život Ere Ojdanića svet portal

Rajko Ristić

Buran život Ere Ojdanića odavno intrigira javnost

“Poznato je da sam ženskaroš, nema potrebe da detaljišem na tu temu, ali mi je malo neumesno da pričam o razlici u godinama s partnerkama. Imao sam i starije od sebe tokom života, ali i dosta mlađe. Magnet sam za žene i mislim da nije bitno kolika je razlika u godinama ako se energije poklope. Gde piše da ja moram da budem sa ženom koja ima isto godina kao ja”, pričao je Era.

Buran život Ere Ojdanića odavno je tema o kojoj se priča, a pevač je u emisiji priznao da je bio u vezi sa devojkom koja je čak 43 godine mlađa od njega i da su se fenomenalno slagali.

“S jednom sam se dugo viđao i ne biste poverovali koliko smo se dobro slagali. Ona je bila 43 godine mlađa od mene, ali je to bila takva hemija da je to neverovatno.”

Buran život Ere Ojdanića svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Buran život Ere Ojdanića – Pevač priznao da je bio neveran u braku

Tokom emisije, Era je otkrio i šta misli o glumcu Lazaru Ristovskom koji takođe voli mlađe.

“Čitao sam o Lazi i njegovoj devojci, portali su brujali o tome! Nemam ništa protiv, mogu samo ovakve stvari da podržim. On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama níkad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas”,rekao je.

Buran život Ere Ojdanića svet portal

Instagram

Pokojna supruga znala je za buran život Ere Ojdanića, ali kako on tvrdi, ona ga je najbolje razumela i nju je najviše voleo iako je prevario puno puta. Priznao je da je oduvek bio ženskaroš, ali ona je na vreme shvatila kakav je njegov posao.

Pročitajte Era Ojdanić otkriva – „Hteo sam Staniju da angažujem kao igračicu, ali je moja devojka ne podnosi!“

“Istina živa. Ona je bila takva lafica, shvatila je na vreme kakav je moj posao. Bila je harmonikašica kad sam je oženio i znala je moj posao, da moram da budem izložen lepim ženama i devojkama, ljudima koji vole muziku i koji vole da popiju, ali je bila sigurna da je nikad ne bih izneverio i ostavio. Prevario sam je hiljadu puta, ali nikad izneverio”, izjavio je Ojdanić.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram