Scandal

16 Decembra, 2021 12:25

Era Ojdanić se ŽENI! Porodica ga se odriče! Jedino je ovu ženu tako VOLEO!

Pevač Era Ojdanić otkrio je nedavno otkrio ne krije da dugo nije bio ovako zaljubljene, pa i srećan. Era koji zagazio u sedmu deceniju života, sada uživa pored nove mlađe devojke. Iako ima velike planove, kaže da verenički prsten nije problem, dok o izlasku pred matičara još malo razmisliti.

Era Ojdanić se ŽENI!

Era je sada otkrio da li planira da ponovo stane na ludi kamen.

Sad koliko sam zaljubljen ne pada mi na pamet da se ženim, samo neka traje ovako, ja sad gorim, izgoreću, bojim se da do ovog mog rođendana sada ne izgorim… – rekao je Era u emisiji „Nedeljno popodne kod Lee Kiš“ i dodao:

Verenički prstnen je najmanji problem… Samo da se zna, ja sam trenutno zaljubljen do ušiju – priča presrećni Era, koji je očigledno zaljubljen kao tetreb.

Era Ojdanic

Bojan Vukovic

Pre ove ljubavi, Era je na ovaj način govorio samo o jednoj ženi. Njegovoj preminuloj supruzi. Pevač je pune četiri decenije  bio sa suprugom Ljupkom, dok ih smrt nije rastavila. Sa njom ima troje dece, a interesantna je priča da je njegova pokojna supruga prihvatila njegovu vanbračnu decu kao svoju.

Ona je jedina koju sam ikada voleo. To je bila prava supruga, prava domaćica i majka i ona je bila sigurna u mene da je nikad ne bih izneverio i ostavio– rekao je Era i prisetio se prvog susreta njegove Ljupke i vanbračne ćerke Bjanke.

Kako je ispričao, ćerka Bjanka je biciklom iz Obrenovca došla u njihov dom u selu Leskovac kako bi upoznala babu i dedu, a na veliko iznenađenje mnogih doček joj je tada spremila upravo njegova supruga.

Oni su nju dočekali kao Boga, spremili joj ručak. Koja bi žena od mojih kolega to uradila da je ugosti i da je počasti?! Dete je posle dolazilo non stop, i ta Bjanka je volela nju kao svoju majku – ispričao je Era u emisiji „Grand magazin“.

Era Ojdanić prisetio se jednog od najpotresnijih perioda u životu – kada mu je preminula supruga Ljupka. Kako pevač sa sinovima drži motel, odnosno restoran, oni su baš nakon njene smrti imali ugovorene svadbe tog vikenda, pa su morali da se priberu i odrade unapred zakazan posao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera)

Era je opisao ovu situaciju kao jednu od najtežih jer mu je pokojna žena bila u mrtvačnici samo nekoliko metara od restorana gde se narod uveliko veselio.

Uh, pa ti ne možeš ni da zamisliš šta je sve tada bilo u mojoj glavi. Ona je umrla u četvrtak noću, dan nakon operacije, u petak ujutro su mi javili. I sad, hvata vikend, znači, petak, subota, nedelja… Do ponedeljka ne mogu da je uzmem iz mrtvačnice. Odem ja da organizujem to i uzmem je i dovodim je ovde, sto metara od motela – priča Era i dodaje:

A ovde u motelu, subota i nedelja, dve svadbe sa po 300 ljudi. Sada, zamislite meni, mom sinu i mojoj Mileni kako je bilo! Oni ljudi, gazde, došli i izjavili mi saučešće, odmah sam im rekao: „Ljudi, da vam kažem jednu stvar, neka je vama srećno veselje. U zdravlju i veselju da proslavite, zaboravite šta se dogodilo u mom domaćinstvu i slavite…“ Ja spremam sahranu na imanju, a moj Dragutin sprema dve svadbe ovde po 300 ljudi, a umrla mu majka – rekao je Era.

FOTO: RAJKO RISTIĆ