Lazar Ristovski nova devojka
Svet

October 19, 2023 14:30

By

Ovo je razlog zašto mlade žene vole mnogo starije muškarce: Poznati folker otkrio istinu o Lazaru i sve zaprepastio

Lazar Ristovski nova devojka – pojam je o kom portali bruje već nedeljama

Folker Era Ojdanić gostovao je u emisiji “Amidži šou”, gde je rekao da je najmlađa partnerka s kojom se viđao bila 43 godine mlađa od njega, te i da je pazio da ne uđe u vezu s devojkom koja je maloletna. On je kasnije tokom razgovora na pomenutu temu pomenuo glumca Lazara Ristovskog, koji je trenutno u vezi s Anicom Lazić, koleginicom 39 godina mlađom od njega.

Lazar Ristovski nova devojka

Rajko Ristić

– Poznato je da sam ženskaroš, nema potrebe da detaljišem na tu temu, ali mi je malo neumesno da pričam o razlici u godinama s partnerkama. Imao sam i starije od sebe tokom života, ali i dosta mlađe.

Pročitajte Lazar potpuno podetinjio – Ristovski izbacio bivšu ženu iz serije pa angažovao devojku 

– Magnet sam za žene i mislim da nije bitno kolika je razlika u godinama ako se energije poklope. Gde piše da ja moram da budem sa ženom koja ima isto godina kao ja – pričao je Era, pa priznao da je najmlađa s kojom je bio bila 43 godine mlađa od njega:

Lazar Ristovski nova devojka

RAJKO RISTIĆ

– S jednom sam se dugo viđao i ne biste poverovali koliko smo se dobro slagali. Ona je bila 43 godine mlađa od mene, ali je to bila takva hemija da je to neverovatno.

Pročitajte Supruzi Lazara Ristovskog svanulo otkad se razvela od njega – Tek sad je sve otkrila

Era je prokomentarisao i šta misli o glumcu Lazaru Ristovskom, koji takođe voli mlađe, pa je na šaljiv način objasnio šta ih spaja.

Lazar Ristovski nova devojka

Instagram

– Čitao sam o Lazi i njegovoj devojci, portali su brujali o tome! Nemam ništa protiv, mogu samo ovakve stvari da podržim. On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama níkad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas – rekao je pevač.

Pročitajte Sličnost Lazareve bivše supruge i sadašnje devojke je neverovatna: Danica je u mladosti bila prava lepotica (foto)

– Ženama fali pravih muškaraca, zato se odlučuju za starije. To više kod nas nije toliki tabu. Klinci su se otuđili, znaju da muvaju devojke samo preko društvenih mreža, a uživo se ponašaju kao pi* *ice! Žene po kafićima same piju kafu s drugaricama, nema ko da im priđe. Šteta što je to tako. Umesto da skupe ono u gaćama i budu muškarci, oni vuku nargile kao da su zmajevi. Nikad od ovih mlađih generacija neće biti kvalitetnih ljudi i džentlmena – piše Espreso.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images