Bivša supruga Lazara Ristovskog
Svet

October 18, 2023 19:36

By

Sličnost Lazareve bivše supruge i sadašnje devojke je neverovatna: Danica je u mladosti bila prava lepotica (foto)

Bivša supruga Lazara Ristovskog bila je slična Anici Lazić, njegovoj sadašnjoj devojci

Proslavljena glumica Danica Ristovski već decenijama svojom izvanrednom glumom oduševljeva što pozorišnu, što televizijsku publiku. Pored toga, naklonost javnosti pridobila je svojom nenametljivošću i damskim držanjem.

Danica Ristovski u mladosti

Rajko Ristić

Bivša supruga Lazara Ristovskog rođena je u Beogradu gde je pored osnovne i srednje škole završila Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića. Prvakinja Beogradskog dramskog pozorišta osvojila je srca publike značajnim ulogama u predstavama “Dugo putovanje u Jevropu”, “Kad su cvetale tikve”, “Moskvičem do pakla”, “Draga Jelena” i mnogim drugim, piše Gloria.

Pročitajte Supruzi Lazara Ristovskog svanulo otkad se razvela od njega – Tek sad je sve otkrila

Uloga u filmu “Dvoboj za južnu prugu” obeležila je njenu karijeru, a fotografija iz tog perioda svedoči da je Danica Ristovski u mladosti bila podjednako lepa kao i danas.

Podsećanja radi, “Dvoboj za južnu prugu” je ostvarenje iz 1978. godine, čiju režiju potpisuje Zdravko Velimirović, a scenario Puriša Đorđević.

Danica Ristovski u mladosti

Nažalost, Danica Ristovski je umesto po svojim ulogama u medijima sve češće pominjana zbog razvoda od Lazara Ristovskog, koji se desio posle četrdeset godina braka.

I dok ona i dalje vodi miran i povučen život, njen suprug je veoma aktivan što u javnom životu, što na društvenim mrežama. A, nedavno su svi ostali šokirani kada je objavio fotografiju sa novom, trideset i devet godina mlađom izabranicom, koju je posle nekoliko meseci veze predstavio javnosti.

Pročitajte Lazar potpuno podetinjio – Ristovski izbacio bivšu ženu iz serije pa angažovao devojku 

A, ono što su mnogi primetili je da Anica Lazić, Lazareva sadašnja izabranica poseduje identičnu lepotu kao Danica. Smeđe oči, kosa, prirodna lepota, to je očigledno ono što je glumca privuklo i kod bivše supruge i kod Anice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anica Lazic (@anicalazicofficial)

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM