kreatorka verica rakočević
Svet

November 17, 2023 09:00

By

To što ja mislim o njima… Verica Rakočević iskreno o Lazaru Ristovskom i njegovoj Anici, oštro i bez zadrške

Kreatorka Verica Rakočević podržava vezu Lazara Ristovskog

Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi partner Veljko Kuzmančević, pojavili su se večeras na Hello! žurki, a sve oči bile su uprte u poznati par. Kreatorka Verica Rakočević ovim putem osvrnula se i rekla svoje mišljenje o vezi Lazara sa 39 godina mlađom Anicom. Iako je raije rekla svoj sud, ponovila je…

kreatorka verica rakočević

ATA images

Naime, kreatorka Verica Rakočević i Veljko uskladili su stajlinge, a sve vreme su se držali za ruke, osmeh nisu skidali sa lica i svi su komentarisali da izgledaju zaljubljeno i srećno.

Kreatorka je potom prokomentarisala vezu glumca Lazara Ristovksog i njegove 39 godina mlađe devojke Anice Lazić prenosi Blic.

Pročitajte Lazar potpuno podetinjio – Ristovski izbacio bivšu ženu iz serije pa angažovao devojku 

– To što ja mislim o njima, to je samo moje mišljenje. Oni su suviše pametni, da bi im bilo ko davao savete – rekla je Verica.

Kreatorka Verica Rakočević

ATA images

Podsetimo, nakon što je 39 godina mlađa devojka Lazaru Ristovskom čestitala 71. rođendan, modna kreatorka Verica Rakočević, koja je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, ostavila im je reči podrške.

Verica i Veljko su nedavno razmenjivali nežnosti u centru Beograda, a podršku im je pružila upravo 39 godina mlađa devojka glumca Lazara Ristovskog, Anica Lazić, koja je njihovu sliku prokomentarisala sa emotikonom srca.

Pročitajte Kolege ne podržavaju vezu Lazara Ristovskog – Evo šta kažu za njegovu 39 godina mlađu devojku 

I oni koju su takođe naišli osudu javnosti zbog velike razlike u godinama, a to su kreatorka Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, od koga je kreatorka starija 35 godina.

Kreatorka Verica Rakočević

Instagram

Instagram

– Ljubav, kruna srećnog života. I “Samo retki nađu retke, izuzeci izuzetke”. Uživajte u daru koji ste dobili od Kosmosa – napisala je Verica, a njen suprug Veljko je dodao:

– Ljubav je sloboda i nepresušni izvor života i kreativnosti. Prepoznaju se duše van vremena i prostora, uživajte u sreći – napisao je kreatorkin mlađi suprug.

Kreatorka Verica Rakočević

Instagram

Ipak, najlepšu čestitku glumac je dobio baš od svoje izabranice.

Pročitajte Lazar potpuno podetinjio – Ristovski izbacio bivšu ženu iz serije pa angažovao devojku 

– Lazar (značenje ,,Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan – napisala je juče Anica uz njihovu zajedničku fotografiju.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images