Devojka Lazara Ristovskog svet novine svet portal
Svet

October 27, 2023 09:00

By

Oglasila se majka Lazareve devojke i javno otkrila šta misli o glumcu: Njene reči su sve ostavile bez teksta (foto)

Tašta Lazara Ristovskog glumca nazvala posebnim imenom

Lazar Ristovski juče je proslavio sedamdeset i prvi rođendan, a tim povodom primio je brojne čestitke. Ipak, nekoliko njih je privuklo pažnju javnosti. Među njima je i ona koju je napisala tašta Lazara Ristovskog.

Tašta Lazara Ristovskog

Instagram

– Srećan rođendan, vitezu hrabrosti – napisala je Ankica, majka Anice Lazić, uz nekoliko emotikona, a njena naslednica joj je vrlo brzo odgovorila.

– Hvala, mamita! Volim te – odgovorila je glumčeva partnerka.

Pročitajte Kolege ne podržavaju vezu Lazara Ristovskog – Evo šta kažu za njegovu 39 godina mlađu devojku 

Ove reči su očigledan dokaz da porodica Lazareve 39 godina mlađe devojke podržava njihovu ljubav. A, podržavaju je i oni koji su. takođe naišli osudu javnosti zbog velike razlike u godinama, a to su Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, od koga je kreatorka starija 35 godina.

Tašta Lazara Ristovskog

Instagram

– Ljubav, kruna srećnog života. I “Samo retki nađu retke, izuzeci izuzetke”. Uživajte u daru koji ste dobili od Kosmosa – napisala je Verica, a njen suprug Veljko je dodao:

– Ljubav je sloboda i nepresušni izvor života i kreativnosti. Prepoznaju se duše van vremena i prostora, uživajte u sreći – napisao je kreatorkin mlađi suprug.

Ipak, najlepšu čestitku glumac je dobio baš od svoje izabranice.

Pročitajte Lazar potpuno podetinjio – Ristovski izbacio bivšu ženu iz serije pa angažovao devojku 

– Lazar (značenje ,,Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan – napisala je juče Anica uz njihovu zajedničku fotografiju.

Tašta Lazara Ristovskog

Instagram

Podsećamo, Lazar Ristovski se prošle godine, posle četiri decenije braka razveo od glumice Danice Ristovski, a nedavno je obelodanio ljubav sa znatno mlađom koleginicom.

– Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom – izjavio je glumac posle objavljivanja zajedničke fotografije s Anicom.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM