devojka Lazara Ristovskog
Svet

October 11, 2023 19:30

By

Da li je svet u kom živimo potpuno iskrivljen? Na ljubav Anice i Ristovskog čudno reagovala i njena majka (foto)

Majka Anice Lazić javno iznela stav o vezi Ristovskog i njene ćerke

Glumac Lazar Ristovski potvrdio je da je u emotivnoj romansi sa koleginicom Anicom Lazić, koja je od njega mlađa 39 godina. Ipak, neke starije kolege reagovale su na njihovu vezu i to potpuno neočekivano. Čini se da je neki glumci ne gledaju kao svoju koleginicu, što je Ljiljana Blagojević na svom Twitter profilu i potvrdila.

Majka Anice Lazić

Twitter

Ipak, Ljiljana je posle svoje objave, za Telegraf izjavila da nema ništa protiv Anice, te da je njena izjava pogrešno protumačena.

Pročitaje Više je ne krije – Otkrivamo ko je nova devojka Lazara Ristovskog i kako su se upoznali

– Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet dramskih umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam mislila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica – rekla je Ljiljana.

Majka Anice Lazić

Ata images

Lazar Ristovki priznao je da su u vezi, kratko i bez objašnjavanja.

– Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam – rekao je Lazar za medije.

Pročitajte Kolege ne podržavaju vezu Lazara Ristovskog – Evo šta kažu za njegovu 39 godina mlađu devojku

Mnogi se pitaju šta o ovoj romansi misli majka Anice Lazić, koja je ostala udovica sa četvoro dece o kojima posvećeno brine sama već sedam godina.

Majka Anice Lazić

Screenshot

 

Budući da prati glumca i njegove objave, majka Anice Lazić ostavila je komntar na njihovoj fotografijij kojim je jasno dala do znanja da odobrava ovu vezu.

Pročitajte Lazar Ristovski objavio fotografiju na kojoj je nag, pa izazvao zgražavanje javnosti

Podsećanja radi, Anica Lazić, nova devojka Lazara Ristovskog glumila je u filmu “Drim tim”, a sada možemo da je gledamo i u seriji “Popadija”. U oba ostvarenja igra rame uz rame sa svojim trideset i devet godina starijim partnerom.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / ATA images