Devojka Lazara Ristovskog
Svet

October 17, 2023 10:11

By

Lazar potpuno podetinjio: Ristovski izbacio bivšu ženu iz serije pa angažovao devojku

Devojka Lazara Ristovskog u potpunosti zamenila Danicu

Glumac Lazar Ristovski potpuno je šokirao kada je u javnost izašla informacija da je u ljubavnoj vezi sa 39 godina mlađom koleginicom. Nakon razvoda od supruge Danice Ristovski započeo je vezu sa 39 godine mlađom devojkom Anicom Lazić.

Devojka Lazara Ristovskog

Instagram / ATA images

Danica Ristovski, navodno ne može da poveruje da je Lazar zaljubljen u osobu koja može da mu bude unuka po godinama. Devojka Lazara Ristovskog njegov je izbor u potpunosti…

Pročitajte Lazar Ristovski objavio fotografiju na kojoj je nag, pa izazvao zgražavanje javnosti

– Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju – tvrdi izvor za Kurir.

Ranije, Lazar je pričao o razvodu, te je istakao da su se on i Danica odlučili na ovaj korak jer se ljubav među njima ugasila.

Devojka Lazara Ristovskog

ATA images

– Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od 40 godina – rekao je Ristovski.

Pročitaje Više je ne krije – Otkrivamo ko je nova devojka Lazara Ristovskog i kako su se upoznali

Lazar je za “Blic” otkrio da je srećno zaljubljen u novu partnerku, što se može zaključiti i po društvenim mrežama gde joj neretko komentariše fotografije i oslovljava je sa “Srećo” i “Ljubav”.

Glumac Lazar Ristovski je, nakon razvoda od svoje višedecenijske supruge Danice, po kratkom postupku izbacio nju iz glumačke podele serije “Drim tim”.

Devojka Lazara Ristovskog

Foto: Ata images

U njenom nastavku angažovao je svoju novu, 39 godina mlađu devojku Anicu Lazić. Danica je tumačila jednu od glavnih ženskih uloga u prvoj sezoni ove serije. Ona je igrala sportskog komentatora Jovanke Kanađanin, čiji je lik u drugoj sezoni zamenjen ulogom druge novinarke, koju tumači Paulina Manov. Lik Jovanke u aktuelnoj sezoni potpuno je izbačen.

Pročitajte Da li je svet u kom živimo potpuno iskrivljen – Na ljubav Anice i Ristovskog čudno reagovala i njena majka (foto)

U nastavku serije se, kako prenosi “Kurir”, pojavljuje sadašnja devojka Lazara Ristovskog. On je svojoj partnerki namenio ulogu Bosiljke, pa mnogi smatraju da je glumac ovo uradio kako na setu ne bi došlo do neprijatnog susreta bivše i sadašnje partnerke, prenosi pomenut medij.

Devojka Lazara Ristovskog

Ata images

– Lazar je ovu seriju snimao nakon što je objavio da se razvodi od Danice, s kojom je bio u braku skoro pet decenija. Kako bi izbegao bilo kakav susret između njih ili kako ona ne bi posumnjala da posle razvoda između njega i Anice ima nešto više osim kolegijalnog odnosa, Ristovski je odlučio da je najbolje da lik Jovanke izbaci iz druge sezone serije čiji je producent i glavni glumac. To su tek sada shvatili svi oni koji su radili na seriji, pa i sama Danica, kojoj je ovo bila jedna od omiljenih uloga u karijeri – ispričao je izvor za isti list.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram