devojka Lazara Ristovskog
Svet

October 20, 2023 13:02

By

Devojka Lazara Ristovskog učinila nešto zbog čega je komšije ne podnose: Ovo je istina o vezi glumca i mlađane Anice

Devojka Lazara Ristovskog usrećila glumca ali evo šta o njoj kažu komšije

Glumac Lazar Ristovski ovih dana šokirao je javnost kada je nakon razvoda od vrsne glumice Danice Ristovski priznao romansu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić. Nakon ove vesti koja je odjeknula kao bomba stigla je još jedna – devojka Lazara Ristovskog uselila u njegovu nekretninu u „Beogradu na vodi“, gde sada zajedno žive.

Devojka Lazara Ristovskog

ATA images

Devojka Lazara Ristovskog preobratila glumca, evo šta kažu komšije

Budući da glumac iza sebe ima nepovoljan period zbog razvoda, koji je uvek najteža stvar za supružnike, Lazaru je konačno krenulo u životu. Da Lazar i Anica žive život u ljubavi, potvrdile su i njegove komšije koji zbog nove izabranice blista.

Pročitajte Ovo je razlog zašto mlade žene vole mnogo starije muškarce – Poznati folker otkrio istinu o Lazaru i sve zaprepastio

– Svrati Lazar po neke usputne sitnice i uvek je doteran i ostavi oblak parfema za sobom. On odlično izgleda za svoje godine, e, sad, to ne znači da treba da se zabavlja sa toliko mlađom devojkom. Ne bih da mu sudim, ali što je mnogo, mnogo je.

Devojka Lazara Ristovskog

Foto: Ata images

Devojka Lazara Ristovskog premlada za glumca, da li će ljubav opstati

Komšije ističu da je razlika u godinama između Lazara i Anice prevelika i da im se čini da to nije najbolje rešenje. S druge strane, ako vratimo film unazad, ni njegove kolege nisu bile oduševljenje njegovim odabirom.

Pročitajte Lazar Ristovski objavio fotografiju na kojoj je nag, pa izazvao zgražavanje javnosti

– Velika je to razlika. Ja ne mogu ni da zamislim šta o tome misle njeni roditelji – otkrila je za medije prodavačica iz kraja da je devojka Lazara Ristovskog zaslužna za to što glumac izgleda sveže i podmlađeno.

Devojka Lazara Ristovskog

Foto: Ata images

– On stalno negde juri i žuri, a nju ne bih prepoznao da je ne vidim sa njim. Nekako mi nije upečatljiva. Danicu nismo viđali ovde, mislim da se on u naš kraj preselio posle razvoda. Čovek vodi računa o sebi, ali niko nije očekivao da će biti u vezi sa „klinkom“, ali to je svakako njegova stvar. Verujem da mu mnogi zavide – kaže jedan komšija.

U galeriji ispod pogledajte fotografije Lazara i Danice dok su još bili u ljubavi:

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images