Aca Lukas
Scandal

1 Marta, 2022 21:07

Hapšenje na RTS-u! U sve umešan Aca Lukas!

Izbor za srpskog predstavnika na Evroviziji još nije ni počeo, a već je došlo do verbalnog sukoba između Ace Lukasa, favorita za odlazak u Torino, i Olivere Kovačević, urednice sportsko-zabavnog programa RTS-a.

Sve je počelo kada je Lukas okrivio Oliveru da krije članove žirija, a potom i izneo tvrdnje da je ona izjavila da će Lukas biti srpski predstavnik samo „preko nje mrtve“.

Kad smo još prošle godine javili da ćemo se prijaviti, gospođa glavna i odgovorna ili neodgovorna urednica, kako hoćete, Olivera Kovačević rekla je: ‘Može samo preko mene mrtve da ode Aca Lukas’. Aca Lukas ne daje pare da ode na Evroviziju, on ide na takmičenje da pobedi ili ne, ali ne plaća odlazak jer se odlazak na Evroviziju ne plaća. Kome se plaća, to će vam reći Olivera. Ove godine vam garantujem da će otići predstavnik koji neće platiti Oliveri. Ona će reći koji su to članovi žirija i imaće strogu kontrolu i onda će otići onaj koji je najbolji i za koga je publika glasala. Naše je legitimno pravo da možemo da odemo. Mi mislimo da imamo najbolju pesmu, mi znamo da sam ja najpopularniji i da imam najveće šanse tamo. Svi bi meni dali najviše glasova, po mojoj proceni imamo najbolju pesmu – tvrdi Lukas.

Međutim, sa RTS-a demantuju pevačeve tvrdnje.

Kao dobar domaćin pružićemo svim izvođačima jednake uslove, a o pobedniku će odlučivati nezavisni i stručni žiri, kao i publika. Možda to nekima nije po volji, možda su neki navikli da rade drugačije, možda upravo onako kako bez ikakvih dokaza i osnove optužuju druge da to rade. Zbog dobre atmosfere koja vlada u organizaciji i medju takmičarima na Pesmi za Evroviziju nećemo odgovarati nikome lošim tonom. Sve tvrdnje iznete protiv RTS pomenuti učesnici imaće priliku da dokazuju u instituciji u kojoj se utvrđuju činjenice. Radio televizija Srbije će i pored svega, organizovati ovo takmičenje na najvišem nivou na ponos svih gradjana Srbije. Svima učesnicima želimo mnogo uspeha na našoj Pesmi za Evroviziju i puno radosti zbog učešća i saradnje sa RTS

Hapšenje na RTS-u!

Iz Acinog tima su se našalili da je RTS uhapsio pevačev klavir, jer se isti nalazi zatočen u RTS-ovom studiju, a Lukasa su obavestili da nemaju tehničke mogućnosti da ga dopreme na scenu, jer ima petsto kilograma.

Klavir je inače dovezen iz Slovenije i izgleda veoma reprezentativno, te se nadamo da će Acin tim uspeti da se pobrine da se isti nađe na bini, te da će Lukas na njemu izvesti pesmu „Oskar“.

PROČITAJTE: Majka Novaka Đokovića bila je prava lepotica! Pogledajte Dijanine i Srđanove slike sa venčanja!

FOTO: ATA IMAGES