Star

February 20, 2022 18:00

By

Ivan priznao da se GORKO KAJE! Sve pare potrošio na Milijanu, pa se dekintiran vratio porodici?

Ivan Gavrilović se posle godinu i po dana razišao od Milijane Božić, pa se vratio bivšoj ženi Marini i sinovima.

Ivan se pomirio s bivšom, polako se vraćaju u normalu!

Foto: Bojan Vuković

– Milijana je moja prošlost i o tom mom izletu ne bih više pričao. Šokiran sam koliko se nas razvelo u rijalitiju zbog druge žene, ali takve su okolnosti, takvo neko vrzino kolo iz koga nema izlaza i koje počinješ da živiš i napolju kada izađeš. Sada sam OK, vratio sam se kući i moja Marina se vratila i polako se porodično vraćamo u normalu. Posle rijalitija sam ostao bez dinara, ne bih ni u koga upirao prstom, mnogi me osuđuju da sam na Milijanu sve pare potrošio. Sad krećem iz početka – požalio nam se Ivan koji je ponovo počeo da nastupa.

– Zasukao sam rukave što se kaže i počeo da tražim posao, opet pevam po kafićima i klubovima. Trenutno sam na Kopaoniku, ovde sam angažovan. Borim se za svaki dinar i onda čujem kako neki vlasnici kafića angažuju i plaćaju Miljanu Kulić, čija je profesija rijaliti igrača da zabavlja goste i peva. Sramota me je moje profesije ako je Miljana pevačica i ako ona puni kafiće i klubove – objasnio je Ivan koji se ne stidi nijednog posla, ali je ipak u pevanju svoj na svome, pa uveliko radi na snimanju novih pesama.

Podsetimo se, Ivan Gavrilović okončao je brak sa suprugom Marinom s kojom ima dva sina nakon što se u rijalitiju “Parovi” zaljubio u Milijanu. Dugo o tome nije mogao da progovori

– Ja sam dugo pokušavao da izbegnem tu situaciju, čak neka dva meseca. Ne smatram da je to prevara, ako si ušao u novu ljubavnu vezu. Nisam ja prevario, pa se vratio, napravio neki skandal. Jeste ovo bio skandal u smislu da sam našao nekog drugog, ali nije bio skandal u smislu da sam prevario i da molim… Mene je ta energija prema Milijani samo gurala ka njoj. Dobro je da nisu neke velike posledice bile, u smislu da neko nije sebi nešto nažao uradio. Evo, sad je sve ok i sa decom, sve se to slegne, prođe vreme…

PROČITAJTE: SCANDAL! intervju Ivan Gavrilović: ŽELJKO ŠAŠIĆ I JA SMO PRVI ZAPOČELI ERU DEVEDESETIH, DENSERI SU DOŠLI POSLE NAS!

Foto: Bojan Vuković

Ivan je otkrio kako je izgledao prvi razgovor s Marinom koja mu je oduvek bila velika podrška.

– Ništa, ona je otišla preko. Važno je da je sve to civilizovano i da nema posledica ni po nju ni po decu. Otišla je u inostranstvo zbog prevare, posle se vratila. To se desi, neko osudi, neko ne”, rekao je pevač u emisiji “Grand magazin – pa priznao da li ga je grizla savest.

– Samo mi je bilo bitno da niko ne pati preterano. Nije me grizla savest. Verovatno joj je bilo teško, plašio sam se za decu, što je i normalno. Šta ćeš. Ne razmišljaš o osudi naroda, to se dešava svakog dana. Neko kaže ‘Bravo, majstore’, neko ‘Nisi trebao’… Teška mi je bila cela ta priča kroz koju sam prošao, pa sad ne bih da vraćam filmove, ali to je to, život ide dalje. Nisam razmišljao da će to da se desi posle toliko vremena. Svi ti prijatelji, sve…sad ti odjednom ulaziš u nešto novo – izjavio je nedavno Gavrilović a preneo portal “Mondo.”

PROČITAJTE: Marko van sebe od sreće, Luna POBEDILA BOLEST! Otkriveni svi detalji ozdravljenja!

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković