Star

March 20, 2021 14:00

By

Žena i deca se ODRIČU Ivana Gavrilovića!

Ivan Gavrilović uplovio je u emotivnu vezu sa Milijanom Bogdanović, nakon čega je njegova supruga Marina rešila da se razvede, piše STAR. Iako se nadao da do toga neće doći, kada je čuo šta njegova žena ima na umu, izneo je šokantne detalje iz svog bračnog života.

Ivanov drug: „Spava sa devojkom koja je godište njegovog sina!”

Sad sam otkrio da negde duboko u sebi nisam bio srećan. Falila mi je toplina. Falila mi je ljubav. Nežnost mi je falila od Marine. Ona ume da bude hladna. To mene konkretno boli. Jedna topla reč može mnogo da mi znači – izjavio je denser, dok je Marina odlučila da se javno ne oglašava. Međutim, Ivanov drug iz detinjstva za STAR otkriva šta se sada dešava u njegovoj kući.


Ne znam šta se Ivanu desilo, on i Marina su bili kao jedno, i on je svestan koliko puta je ona njemu opraštala. Da mu pređe i preko javne prevare, mislim da je mnogo. Klinci su mu očajni, pa Milijana je samo godinu dana starija od njegovog sina, bukvalno može da mu bude ćerka. Zbog čega je on brak preko 25 godina stavio na kocku, zbog klinke koja juri dede. Marina je lafčina, njegovi majka i otac su bolesni, i ona ih gleda i brine o njima. Svi su očajni zbog Ivana, ne mogu da veruju šta radi. Nema tih para da se on tako javno blamira. Marinu boli i to što on ne razmišlja kako će deca nakon svega. Jel treba da ih drugari zezaju zbog tate koji se javno hvata i ima odnose sa devojkom koja je njihovo godište. Strašno, ja Ivana znam iz osnovne škole još, sa Marinom je prošao i sito i rešeto, a sad je blati i gazi po njoj… Priča kako je ona hladna i kako on nije bio srećan u braku. Niko nije na njegovoj strani, a Milijanu niko neće da prihvati, naravno. Ostaće bez svih i bez svega – objašnjava za STAR Gavrilovićev drug.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR