Star

April 12, 2021 22:00

By

Gavrilović: „Zbog veze sa MARIJOM Milošević su hteli da me UBIJU”

Ivan Gavrilović se našao u epicentru zbog prikazivanja serije „Porodica” u kojoj je opisan buran život njegove bivše devojke Marije Milošević i kraha njene porodice. Iako se trenutno nalazi u rijalitiju „Parovi”, denser je javno otkrio intimne detalje iz veze sa predsednikovom ćerkom i kako mu je zbog toga visio život o koncu, piše STAR!

Ivan: Bio sam otet

Smuvali smo se u jednoj diskoteci, onako pripiti! Veza je potrajla punih osam meseci, ali je bila mnogo trubolentna. Često mi je bilo neprijatno u Marijinom društvu zbog mnogobrojnih policajaca koji su nam donosili i prinosili. Bilo je to davne 1994. godine, kada Marija nije imala ni 30 godina. Nismo planirali decu i porodicu, više smo se provodili i uživali. Bilo nam je lepo, uživali smo jer nas je spajala ljubav prema dens muzici. Marija se super ljubi, a što se tiče s*ksa, imali smo ga u svim sobama u vili gde smo bili zatvoreni po tri dana, budemo sami, zezamo se, vodimo ljubav, bijemo se, šibamo, sparingujemo kao… – ispričao je Ivan za STAR, pa se osvrnuo na opasnosti koje je doživeo zbog Marije Milošević.

Niko nije poznavao Mariju kao ja. Ta veza se desila spontano, a tako se i završila. Bilo je opasno zabavljati se sa ćerkom jednog predsednika. Nisam bio iz njihovog miljea, upao sam tu slučajno što nekome ni malo nije odgovaralo. Mislili su da sam ubačeni igrač i da radim za nekoga. Zbog toga sam bio otet na letovanju u Grčkoj, gde sam jedva živu glavu izvukao. Bile su to opasne godine za menekoje u mi promenile život- trpeo sam jake pritiske, imao sam mnogo problema zbog čega sam morao da se povučem i prekinem svoju karijeru koja je tek krenula uzlaznom putanjom. Iako sam na kraju ja ispao žrtveno jagnje, iako se mnogo toge meni obilo o glavu, iako mi je mnogo godina trebalo da se vratim normalnom životu, ja ipak za sve to ne krivim Mariju – kaže Ivan Gavrilović za STAR.