ivan gavrilović
Scandal

January 1, 2022 20:00

By

SCANDAL! intervju Ivan Gavrilović: ŽELJKO ŠAŠIĆ I JA SMO PRVI ZAPOČELI ERU DEVEDESETIH, DENSERI SU DOŠLI POSLE NAS!

SCANDAL! intervju Ivan Gavrilović kaže da uskoro izbacuje nove pesme i obećava da neće odstupati od svog dobro poznatog stila!

Šta ima novo kod tebe, kako provodiš ove hladne dane?

– Pa ja sam na Kopu, ovde sam već četvrtu godinu zaredom. U stvari, preskočili smo prošlu zbog korone, ali generalno sam zimi ovde jer skijam i radim.

Tu si i privatno i poslovno?

– Tako je, i radim i uživam. A pripremam i novu pesmu i spot. Inače radim ovde u jednom klubu, pripremam razne preformanse, radim skijaške ture, prave se žurke u toku dana. Sve u svemu imamo kompletan program i baš se dobro zabavljamo.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Gavrilovic (@ivangavrilovicofficial)

Kažeš snimamo, radiš li neki duet ili sam snimaš?

– Nije duet. Mislim na mene i moju ekipu, to je produkcija Bit i Đorđe Novaković koji mi piše pesme. Imamo i studio i svu opremu, tako da radimo punom parom. Mi ne kupujemo preglede kao što se to danas radi, ipak smo mi ekipa iz nekog drugog vremena.

Dakle, ti veruješ da ima onih koji kupuju i nameštaju preglede?

– Naravno da ih ima, neću nikoga da imenujem, ali ovo je vreme digitalizacije, klinci sada tako rade. Što se mene tiče, trudim se da opet napravim pesme koje će da traju.

Je l’ radiš nešto u fazonu 200 na sat ili ipak ideš na baladu kakva je bila Došao sam da te ženim koja je i danas veliki hit?

– Jao, sjajno pitanje. Pa ne znam, mislim da će nove pesme biti u fazonu mog prvog albuma. Na tom albumu su bile obe te pesme, tako da bih baš voleo da mi se ponove takvi hitovi.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Gavrilovic (@ivangavrilovicofficial)

Pripremaš album ili samo jednu pesmu?

– Imamo već pet pesama, i baladu, i brzu, i životnu, socijalnu. Radimo old skul! To sam nekako ja i od toga ne odstupam. U svakom slučaju, neka svaka pesma ima svoj period i ja ću biti zadovoljan.

Izjavio si da je Džej u periodu devedesetih mnogima pomagao, da li si tada mislio i na sebe?

– Naravno da sam mislio i na sebe, mi smo se godinama družili, mnogo me je voleo, bili smo nerazdvojni. U tom momentu Džej je bio najveća zvezda, a prvi put sam ga upoznao kod Fute. Imao je onaj koncert na Sajmu, stilistkinja Goga koja je tada radila s njim, stavila mu je onu legendarnu gusarsku maramu koja je postala njegov simbol i zaštitni znak kad je Džej u pitanju. Inače, ta Goga je posle bila menadžerka Montenigersa. Sećam se da sam na tom koncertu izgubio patiku ili cipelu, eto koliko sam bio u transu.

željko šašićJe l’ Džej bio tada veća zvezda od vas densera?

– Ma to je bilo pre nas, mi smo tek počinjali, ali ne bih ja sebe svrstao u densere. Oni su došli kasnije. Prvo smo se pojavili Željko Šašić i ja. Sećam se mog prvog pojavljivanja na stadionu Železnika pred 30.000 ljudi… Jami me je tada najavila, ona je imala ogroman hit Čokolada… I ja izlazim i ne verujem, svi skandiraju Ivane, Ivane! Gagi Đogani mi je tada spremio koreografiju, ja sam ga ubacio, nije on tada ni bend imao. U Beogradu je to tada bilo baš nešto veliko i novo.

U kakvim si sada odnosima sa Đoganijevima?

– U dobrim smo odnosima, ali kada se sretnemo slučajno. Nismo u kontaktu, ali nemam zaista problem ni sa kim.

Kako se nosiš sa činjenicom da danas ipak nisi popularan kao u to vreme kad si se pojavio?

– Ja volim druženje, stare drugare… Mogu da kritikujem i da kažem svoje mišljenje, ali nisam zlonameran. Ali slušaju me i danas klinci, vole moje pesme, tako da je sve to kako treba da bude. Ne bih nikoga da pljujem, ali moram da naglasim da sam šest meseci jurio izdavača, ali OK. Sad imam nalet kreativne energije i verujem da će sve što radim biti pun pogodak. Ne bih da radim klonurane pesme kojih je danas sve više!

Pevaš i brze pesme i balade, šta ti više leži? Koja ti je draža, 200 na sat ili Došao sam da te ženim?

– Uh, sigurno bih se odlučio za 200 na sat, ali ako gledam emotivno, Došao sam da te ženim je vrh baš! Pogađa u srce, uh teško pitanje, ali super. Dobro je da se kombinuju i brze i balade. Volim ja i Udri grome, i Hoću s tobom da đuskam. To su bila vremena, danas su ljudi nekako isprazni, kao roboti, sve je proračunato, a mi smo išli srcem!

Ti u sve ideš srcem, to si dokazao i u poslednjih godinu dana kad je tvoj privatni život u pitanju?

– Ha-ha! Joj dobro je, ali sve se završilo! Da čovek ne poveruje šta sve može da se desi, ali ne bih o tome, zaista.

<strong

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Gavrilovic (@ivangavrilovicofficial)

>Kako ti se čine Zvezde Granda, ko je u fokusu – žiri ili takmičari? Ti imaš kredibilitet da daš svoj sud…

– Pa da, i ovi iz žirija imaju kredibilitet… Kao šou se pravi, ali da budu interesantni ovi iz žirija! Ipak je žiri velika zvezda! Dođe Đole David u suknji i kao jao, vidi ga! Mislim, ne znam! Sve je postalo kao neki šou! Sve mora da bude šou! Ali ako to takmičenje zaista pomaže tim klincima da postanu poznati, onda skidam kapu. Ja sam za njih izbacio poslednji singl i zaista su profesionalni, nema šta. Prava su muzička televizija.

Šta privatno slušaš?

– Najviše volim osamdesete, u tome baš uživam. Obradujem se kad uđem u neki klub i čujem te hitove.

A šta bi izdvojio od novih hitova kod nas?

– Žena od sultana je hit, tu nema reči! I sviđa mi se šta radi Samo Bob, baš je simpa lik! Danas čovek mora da bude originalan!

Može li neko da nasledi Džeja, Tozovca, Marinka…

– Ne znam, ima dosta kvalitetnih pevača, ali živimo u brzom vremenu i sve što se izbaci brzo i prođe, nažalost.

Da li ti je nekad glava bila u torbi, ipak si bio velika ljubav ćerke tadašnjeg predsednika?

– Verovatno da jeste…

Jesi li ti bio svestan toga?

– Jesam, ali sam išao srcem, a onda je đavo odneo šalu! U jednom momentu morali smo da se razdvojimo!

Na čiju inicijativu?

– Pa…

Viša sila?

– Tako je, na inicijativu više sile!

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Gavrilovic (@ivangavrilovicofficial)

Jeste li sada u kontaktu?

– Ne, mislim da mi to nije ni trebalo, ali nema sad nazad.

Da li ti fali slava iz devedesetih?

– Ma ne! Meni je lepo, uživam ovde sa studentima, klincima, pevamo, zezamo se. Pevam i svoje pesme, ali i tuđe – Čolu, Lukasa, s Acom sam imao bend, on je jako dobar muzičar.

 

 

 

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM