Kum Dragane Mirković svet portal svet
Svet

April 10, 2024 09:00

By

Ovaj pevač je jedan od Cecinih bliskih prijatelja, a malo ko zna da mu je kuma Dragana Mirković

Kum Dragane Mirković je poznati pevač

Pevačica Dragana Mirković već decenijama jedna je od najvoljenijih među kolegama. Sa nekim od kolega je postala veoma bliska prijateljica, a sa nekima se čak i okumila. Kum Dragane Mirković je, što je malo ko znao, pevač Željko Šašić.

Kum Dragane Mirković svet portal svet

Ata images

Naime, Željko i Dragana su postali kumovi kada je folk diva venčala njega i Sonju, sa kojom je Šašić dobio ćerku Sofiju, ali se nažalost, posle nekoliko godina folkerov brak raspao.

Iako Sonjina i Željkova ljubav nije potrajala on je sa Draganom ostao u odličnim odnosima, pa se čak i danas nazivaju kumovima.

Pročitajte Prijatelji su znali da Toni već 10 godina vara Draganu i ćutali – Ona je odlučila da sada sve otkrije

Ono što je iznenađujuće je to što se Šašić u vreme upoznavanja sa Sonjom intenzivno družio sa Cecom, ali je za kumu ipak izabrao Draganu Mirković, koja, kao što se zna, od devedesetih godina nije u najboljim odnosima s Ražnatovićkom.

Kum Dragane Mirković svet portal svet

Ata images

Podsetimo, Šašić je tokom devedesetih godina bio velika zvezda u usponu, a letnje turneje provodio je radno sa ostalim kolegama. Na jednoj od turneja bio je i Ivan Gavrilović koji tvrdi da je bio prisutan kad su se Željko i Sonja upoznali.

Kum Dragane Mirković ništa ne zamera pevačici

– Da, bili smo nerazdvojni. Pošto smo bili dve najveće zvezde u Jugoslaviji, on je imao hit “Gori more”, ja “200 na sat” i svi su mislili da se mi nešto svađamo. Međutim, Bora Stojanović nas je tu spojio i mi smo nekoliko sezona na Miločeru bili po tri-četiri meseca i tada obilazili ceo Jadran. Tako je on i upoznao tvoju Sonju – rekao je Ivan, obraćajući se Željkovoj ćerki Sofiji.

Kum Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

– Ne, nisam znala za to, ja znam malo drugačiju priču – rekla je Sofija, misleći da su se njeni roditelji upoznali u Nemačkoj.

Tu je bila i Dragana Mirković koja je njih kasnije venčala – rekla je ona, a Gavrilović potvrdio njene reči:

– Jeste, tamo su se posle videli. Ne znam detalje, ali se sećam da je Sonja te godine bile na moru i da su svi odlepili za njom kad se pojavila – rekao je on u emisiji “Život kao takav”.

Podsećamo, Sonja se udala za Željkovog kolegu Acu Lukasa, sa kojim je Gaga pre nekoliko godina snimila duet, ali očigledno da kum Dragane Mirković nije imao ništa protiv ovog njenog postupka.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM