Željko Šašić - ostao bez bogatstva
Svet

9 јуна, 2022 11:00

Željko Šašić delio novac i šakom i kapom, pa ostao bez bogatstva

Željko Šašić otvorio dušu pa priznao detalje iz života

Pevač Željko Šašić otkrio je neke pojedinosti iz svoje karijere, koje do sada nisu bile poznate. On je, između ostalog, za Republiku, ispričao i kakav je odnos imao sa Marinom i Futom.

Željko Šašić - ostao bez bogatstva

Rajko Ristić

Željko Šašić nije bio među Marininim miljenicima

– Marina Tucaković je uvek volela nenormalne i neobične ljude na estradi, ja sam za nju bio normalac i nije me previše favorizovala, bio sam joj dosadan. Nije podnosila što sam previše običan iako to možda drugima tako ne izgleda. Više sam bio Futin miljenik i oni su uvek bili iskreni oko toga. Kad sam počinjao karijeru, nije bilo nikakvih afera u mom životu. Tek su se kasnije pojavili skandali, ali ne mojom voljom. Svaki pevač koji je počinjao s karijerom i koji je otišao na njihovu adresu znao je da će da napravi nešto. Oni su pravili zvezde. Takav tandem se više ne rađa. Oni su okupljali estradu, negovali prijateljstva – priča Šašić i objašnjava da u hitmejkerkinom domu više ništa nije isto otkako je nema:

Pročitajte: Željko Šašić duboko razočaran: Sofija me ne doživljava kao oca

Željko Šašić - ostao bez bogatstva

Bojan Vuković

– Žalibože te kuće sada, to je sve ostalo prazno, ne znam kako funkcioniše. Futa se tek sad oporavlja od svih šokova. Imam utisak da na početku nije bio svestan svega. Nije bio svestan da Marine više nema, ali, s druge strane, bio je u svakom trenutku upućen u to kakvo joj je zdravstveno stanje. Nikada nisu paničili ni oko čega. Uvek su stoički sve podnosili. Pre neki dan sam se čuo s Futom i dogovaramo se da se uskoro vidimo, a najbolja stvar je što stalno proveravam da li uzima terapije. Podsećam ga da uzme tablete, kao da sam medicinska sestra, a on mene za moje terapije jer imam neke alergije u poslednje vreme. Nema šta, stigle su nas godine, sad su nam i teme za razgovor takve. Kao da smo dva penzionera.

Pročitajte: Željko Šašić – Voleo bih da se pomirim sa Sonjom, ali se ne pitam ja

Željko Šašić - ostao bez bogatstva

Rajko Ristić

Željko Šašić tvrdi da je uvek dobro zarađivao, ali da je novac radije trošio na uživanje s dragim ljudima nego na ulaganje u stanove i kuće.

– Na estradi sam mnogo godina, ali nikada nisam štedeo pare. Nisam nikada pravio štek, nisam ulagao u nekretnine, a sigurno sam zaradio bar za pet stanova. Uvek sam radije trošio na život, a život je svašta nešto. Parama, da budem iskren, i ne znam da raspolažem. Ne mogu da štedim, svaka čast kolegama koje su ulagali u zidove i time se na neki način obezbedili. Bitno je da moji bliski ljudi nisu oskudevali pored mene. Delio sam pare na svakom koraku. Svakako je sada sve poskupelo, sad su skočile cene, tako da mi kupovina stana nije opcija – priznao je pevač.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES