Futina odluka
Star

December 26, 2021 15:00

By

Sin Marine Tucaković otkrio u kakvom je stanju Futa! Ovako je nekada Marina govorila o mužu!

Milan Laća Radulović, aranžer, kompozitor i sin Marine Tucaković otkrio je kako njegov otac Aleksandar Radulović Futa živi posle njene smrti.

Sin Marine Tucaković otkrio u kakvom je stanju Futa!

Futa je veoma teško podneo gubitak voljene Marine, a u trenutku kada je preminula i on je bio zaražen korona virusom, zbog čega su sačekali nekoliko dana kako bi i on mogao da prisustvuje sahrani i isprati je na večni počinak.

Tata je dobro. Socijalizuju se, ne pada u depresiju. To je bitno – rekao je Laća u “Novom jutru”.

Brak Marine i Aleksandra Radulovića nisu obeležili skandali i trzavice, a javnosti deluje kao da su jedno u drugom bili pronašli sve ono neophodno za sreću i mir. Na pitanje koja je tajna njihovog uspeha i koji je zapravo recept za srećan brak, kompozitorka je svojevremeno odgovorila kroz osmeh:

Da taj recept postoji, svi bi ga primenjivali.

Tucakovićeva je pre nekoliko meseci pričala kako je izgledao Futin i njen dan.

Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo – kazala je tad.

Mi smo trideset i nešto godina bruto zajedno, a neto neću da računam. Malo odbijemo. Ali nisam se nikad razvodila od Fute. Pre njega imala sam jedan brak koji je kratko trajao, možda godinu dana, i zbog Fute sam se razvela – ispričala je jednom prilikom Marina.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN