Star

19 Aprila, 2021 18:00

Marina Tucaković iskreno: „Rekla sam SINU da ostavi Cecu NA MIRU!”

Marina Tucaković našla se u nezavidnoj situaciji jer trenutno piše pesme za Cecu Ražnatović, sa kojom je njen sin Laća zaratio na krv i nož.

Marina Tucaković besna na sina!

Naime, on je najavio da će tužiti Cecinu produkcijsku kuću jer mu nisu isplatili deo novca za pesme koje je napisao za njenu ćerku Anastasiju. Iako ne može protiv svog deteta, Marina je za Star otkrila da svako odgovara za svoje postupke kada je posao u pitanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Meni Laća nije napravio nijedan problem sa pevačima zbog svega što je iznosio javno. To je njegova stvar nek piše po društvenim mrežama šta hoće, on je potpuno drugačiji u tom pogledu od mene. Ja se ne izjašnjavam, a on nek priča. To što je pričao da ide na sud sa Cecom i da je tužio, nema ništa od toga. Ma kakav sud. Da li je rekao u afektu ili šta ne znam, ali što se tiče tužbe sa Cecom, to ne postoji. Ja mu kažem stalno: Sine moj, treba da napraviš kompromis neki, nemoj sve brzo i tako, ali ne vredi, on sve radi usijane glave. Zato ne mogu da utičem na njega, jer nije više mali. Sarađujemo sa istim pevačima, ali nije mi napravio nijednu svađu, niti neprijatnost. Ja sam se posle tih njegovih ispada u javnosti i po društvenim mrežama čula sa Cecom, radim joj pesme, ali ništa o njemu nismo pričale. Ne ulazim u te njegove probleme. Ja sam ja, a on je on – kaže Marina za Star i objašnjava šta sinu najviše zamera.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Laća Radulović (@laccanotlaca)

Laća me nervira za neke druge stvari. Zimus me je slikao na Zlatiboru i tu sliku objavio javno preko društvenih mreža, a ja to ne volim. Onda je krenuo buljuk komentara, te kako sam smršala, te da loše izgledam, te da nosim periku, pa šta?! Tako je kako je. Nisam mogla da ga bijem zbog toga, ali sam bila ljuta. Ljudi su čudni, jedva dočekaju da nekoga ogovaraju. Tada su me bukvalno sahranili. Pa normalno je da nosim periku posle toliko hemoterapija – zaključila je ona.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ