Drugarica Cece Ražnatović
Svet

May 20, 2023 11:15

By

Za baku na pragu pedesete ovo je nedopustivo: Ceca Ražnatović u nikad provakativnijem izdanju FOTO

Imidž Cece Ražnatović drastično je promenjen

Snimanje emisije “Zvezde Granda” uvek okupi znatiželjne novinare i paparace, a na poslednjem u nizu okupljanja, imalo je šta i da se vidi. Naime, Ceca Ražnatović pojavila se u do sada neviđenom izdanju i sve oči bile su uprte samo u nju. Komentari koji su se mogli čuti bili su poput onih da je uvek drugačija, uvek inovativna i u trendu.

Pročitajte: Ceca nikad tužnija, Veljko definitivno napustio njen dom – U tu kuću više ne dolazim

Imidž Cece Ražnatović

Ata images

Iako karijeru nikada nije gradila na provokativnim stajlinzima, sada je sebi dala za pravo da uživa u uspehu i godinama, ali i izvajanoj figuri koju ponosno nosi na pragu 50. godine. Iako su smo navikli da je uvek vidimo u prelepim haljinama, odelima, kožnim pantalonama, složićete se da Cecu još nikada do sada nismo videli u kratkom šortsu.

Pročitajte: Da li je ovo garderoba za ženu koja ima dva unuka – Svi su šokirani odećom u kojoj se pojavila Ceca FOTO

Imidž Cece Ražnatović

Ata images

Kao i uvek nasmejana, uspela je da izmami uzdahe prisutnih koji nisu odoleli a da joj ne udele na desetine kompliemnata i komentarisali da je promenjeni imidž Cece Ražnatović pun pogodak. Sako, i sivi kratki šorts učinili su da pevačica izgleda elegantno i drugačije, a trendi šiške čitavoj kombinaciji dale su poseban pečat.

Pročitajte: Ceca krila od javnosti da ima još jedno dete – Isplivala slika bebe koju je ostavila po rođenju FOTO

Imidž Cece Ražnatović

Ata images

Međutim, ono što je svakom zapalo za oko jesu njene vitke noge kojima se ne može pohvaliti svaka baka, odnosno gotovo da ne može se nijedna baka pohvaliti ovakvim izgledom.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images