Stajling Nikoline Kovač
Svet

March 19, 2023 15:00

By

Svedeno, elegantno, romantično a efektno: Haljina Nikoline Kovač pravi je izbor za maturske večeri FOTO

Stajling Nikoline Kovač idealan je za maturske večeri

Nikolina Kovač oduvek važi za izuzetno nežnu i prefinjenu damu kojoj se nikada nije dogodio ekces, niti u ponašanju a ni u stajlingu. Uvek odmerena, smirena i stilizovana baš onako kako jedna žena treba biti, supruga Saše Kapora je zbog toga pored pevačkih sposobnosti i osvojila srca publike.

Pročitajte: REKLA JE SVE ŠTA MISLI – Nikolina Kovač je ovakve reči uptila ljudima, sa kojima provodi vreme

I dok uživa u čarima roditeljstva i okrilju porodičnog doma sa sinom Nikolajem, ćerkom Nikoletom i suprugom Sašom, pevačica čini se nema ambicije da se uskoro vraća na binu i objavi neki novi singl. Neretko je isticala da uživa u odgajanju dece te da je mikrofon na neko vreme okačila o klin.

Pročitajte: Nikolina Kovač otvoreno o svom braku – Nije idealno, ali bitno je da postoji kompromis i da postoji ljubav

Stajling Nikoline Kapor

Foto: Ata images

Pre nekoliko dana popularni bračni par uveličao je proslavu prvog rođendana Simeona Nedeljkovića, sina Ane Sević i Daniela Nedeljkovića. Gala rođendanska žurka održana je u najluksuznijem prestoničkom restoranu pa u skladu sa tim, i autfiti su zahtevali eleganciju i luksuz, te se čini da je plavokosa pevačica uspešno odgovorila zadatku.

Pročitajte: Novi život, nova pravila – Saša Kapor otkrio kako je uspeo da skine kilažu, jedna stvar je ključna

Stajling Nikoline Kapor

Foto: Ata images

Naime, stajling Nikoline Kovač oduševio je sve prisutne. Svedenost i elegancija postigli su efekat koji je želela. Za ovaj događaj, supruga Saše Kapora se odlučila za romantičnu, nežno roze haljinu sa šljokicama, sa naglašenim pufnastim rukavima u oblliku mašne koji su haljini dali poseban izgled.

Pročitajte: Nedavno su dobili ćerkicu – Nikolina i Saša Kapor okitili svoj luksuzni dom, magični detalji oduševili sve (video)

Stajling Nikoline Kapor

Foto: Ata images

Autfit je upotpunila kaputom i sandalama u istoj nijansi, decentnom šminkom a od asesoara nije imala ništa s obzirom na to da je haljina sama po sebi dovoljno efektna. Mnogi modni stručnjaci složili su se da ovako nešto treba da ponesu i mlade devojke na njihovim maturskim večerima, jer je dovoljno smelo a opet elegantno i romantično.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram