Star

17 Decembra, 2020 11:45

EUFORIJA! Koja PEVAČICA ima NAJLEPŠU?!

Koja pevačica ima najlepšu novgodišnju jelku kopka sve nas? Preko društvenih mreža uspeli smo da zavirimo u domove poznatih ličnosti, a vi procenite sa čija je novogodišnja jelka najlepša!

Nepisano pravilo koje mnogi u Srbiji poštuju je da se novogdišnja jelka ukrašava posle 25. decembra, međutim neke pevačice su već okitile jelku, možda ih je već obuzela euforija ili njihovi mališani nisu mogli da sačekaju. U svakom slučaju, baš su se potrudile.

Koja pevačica ima najlepšu jelku?

Seka Aleksić se baš potrudila da svoj dom pretvori u snežno kraljevstvo, to vidimo po izboru boja za novgodišnju dekoraciju, jednostavno ali baš efektno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Mia Borisavljević transformisala je stan u Deda Mrazovu kuću, očigledno je veoma euforična zbog trudnoće, a i Emi je ispunila san. Bravo za ovu mamu!

Dobro došli u Deda Mrazovu rezidenciju! Bio je potreban čarobni štapić, da Emini snovi postanu stvarnost. E sada čekamo da ova 2020. „odperja” iz naših života, da širom raširenih ruku sačekmo 2021. – napisala je Mia na Instagramu.

Nikolina Kovač je uskladila tonove novogodišnjih ukrasa sa onima koji prevladavaju u stanu pa imam jednu idiličnu jelku. Ona je imala i sreće da pomeša novogodišnju i rođendansku dekoraciju.

Sve je spremno za 2021!

Marija Šerifović je spremna za Novu godinu, bar što se jelke tiče, izabrala je najviše crvenih ukrasa i prošarala plavim detaljima da razbije monotoniju. Čak, je i kucu ukrasila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

I mi imamo jelku – pohvalila se ona na Instagramu.

Natina jelka

Zadovoljna kako je sve ispalo Nataša Bekvalac obula je novogodišnje čarapice i udobno se smestila da uživa u svojoj novogodišnjoj kreaciji. Nataša nije propustila ni jedno mesto, pa je svako grančica dobila roze ili srebrnu kuglu, kao i svetlucave mašnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Dobro jutro i srećna vam Nova 2021. Želim nam da svi budemo zdravi. Želim da ponovo mogu da zagrlim mamu i tatu. Puno smo naučili, draga 2020, dok si trajala, hvala ti – napisala je Nataša, a prenosi Kurir.

Novogodišnja kompozicija

Mašnice i cvetovi, najviše u nijansa bronze i starog zlata, izboru su Ilde Šaulić, koja napravila divnu novogodišnju kompziciju na svojoj jelki. Kao završni detalj, Ilada je postavila mašnu na vrh jelke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Spremni za novogodišnju čaroliju i veselje…– napisala je na Instagramu Ilda.

 

Novogodišnja jelka nikako ne ide bez Deda mraza, koji pravi društvo jelki Viki Miljković. Zlatno i crveno prosto govore: Srećna nova godina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Šta vi mislite, koja pevačica ima najlepšu jelku?

 

FOTO: PRINTSCREEN