Scandal

October 16, 2020 19:00

By

Nataša Bekvalac ima životnu PROMENU! Prelazi u DUHOVNO STANJE!

U poslednje vreme Nataša Bekvalac prolazi kroz specifičnu životnu fazu.

Doživela preobražaj kao Seka Aleksić!

Kako SCANDAL! saznaje, ona se sve više povlači u sebe i okreće se duhovnom životu.

– Nakon što joj je propao brak sa Lukom Lazukićem i nakon razočaranja koje je sa njim doživela, Nataša se baš promenila. Kao da je preko noći sazrela – započinje priču izvor SCANDALA! i nastavlja:

– Ona je ranije volela provod iz izlaske, ali više nije tako. Kada ima nastupe, iživi se i lepo se provede, a svo slobodno vreme koristi da provodi sa ćerkama i porodicom. Slično se desilo i Seki Aleksić pre nego što je rodila prvo dete. Ona od tada živi mirno i isključivo je okrenuta veri i porodici! Tako se sada i Nataša okrenula duhovnosti. Čita duhovne knjige, razmišlja da počne i da posti i da se posveti pravosavlju. Deca je jedino ispunjavaju i to je dovoljno – priča izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Naravno, tu su i sestre, roditelji i najbliži prijatelji. Sa njima se oseća kompletno i više uopšte ne juri za provodom. Ipak, najviše je vezana za decu. Jedne noći je došla kasno sa nastupa, a devojčice su bile kod babe i dede, o tome je i sama pričala. Kako je objasnila, ako Katja i Hana nisu kod kuće, odmah oseti nei nemir, pa je zato te noći u sitne sate tražila od oca da joj dovede decu. U svakom slučaju, prija joj ta promena i osećaj da je zrela i samostalna žena koja sve konce drži u svojim rukama. Kaže da želi samo mir i da je prevazišla lude provode i gužve. A ta mistična potreba da istražuje sopstvene duhovne sfere dodatno je smiruje i opušta – završava izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!/ ATA IMAGES/ INSTAGRAM