Sin Ane Sević
Svet

March 4, 2023 10:00

By

Ljubav koja se samo uvećava: Ana Sević je najsrećnija žena na svetu, dece nikad dosta FOTO

Sin Ane Sević proslavio prvi rođendan

Ana Sević već nekoliko godina živi bajku sa suprugom Danielom Nedeljkovićem, a kao kruna njihove velike ljubavi došli su Sena i Simeon.

Pročitajte: Savršen kaput za zimske dane – Ana Sević odabrala natopliji odevni komad, a tek da vidite čizme FOTO

Sin Ane Sević

Instagram

Otkako je uplovila u ljubavnu vezu sa sadašnjim mužem, pevačica i nekadašnja voditeljka čini se, kao da se povukla u medijsku ilegalu. Uživa u svakom novom danu sa naslednicima, a ne krije da priželjkuje da im se porodica proširi. Nakon kraha braka sa Darkom Lazićem, Daniel je Ani ponovo vratio veru u ljubav iako su na trenutak raskinuli.

Pročitajte: U dom Ane Sević i Daniela stižu trojke, pevačica presrećna zbog vesti koje su je dočekale za kraj godine FOTO

Sin Ane Sević

Foto: Instagram

Ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa su dali šansu njihovoj ljubavi i očigledno je to bio njihov najbolji potez. U decembru 2020. godine na svet je stigla Sena, a u martu 2022. porodicu Ane i Daniela usrećio je maleni Simeon koji je juče oduvao prvu svećicu sa rođendanske torte.

Pročitajte: Ljubav se samo uvećava – Ana Sević posle devet meseci od porođaja otkrila najlepše vesti FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC (@anasevicofficial)

– Simeon ima jednu godinu! Veliki 1. rođendan i 365 dana najveće ljubavi koja se samo uvećava! Sunce našeg života, naš mili rođenić, đuđic, pufnarić, sve! Bože, hvala ti na svemu! Na ovaj naš veliki dan želim vam svima sve najlepše što se poželeti može – napisala je ponosna majka na Instagramu.

Pročitajte: Da li ovo treba obući nedugo nakon porođaja – Ana Sević pokrenula lavinu kritika na račun svog stajlinga FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC (@anasevicofficial)

Sin Ane Sević juče je imao svoju prvu žurku za pamćenje,a mama i tata su se potrudili oko najsitnijih detalja. Sestre Sena i Lorena su mu pomogle da oduva svećicu sa torte, a čestitke je porodica Nedeljković dobijala tokom čitavog dana. Ispod fotografije koju je pevačica okačila na Instagramu brojne kolege su Simeonu poželele sve najlepše povodom divnog dana sa željom da uskoro dobije brata ili možda još jednu sestru.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram