Ana Sević
Svet

December 10, 2022 16:15

By

Ljubav se samo uvećava: Ana Sević posle devet meseci od porođaja otkrila najlepše vesti FOTO

Deca Ane Sević pevačicino su najveće blago

Pre devet meseci Ana Sević se po treći put ostvarila u ulozi majke. Nakon dve ćerke, stigao je naslednik, Simeon koji je uputpunio njihov dom i učvrstio ljubav pevačice i njenog izabranika Daniela Nedeljkovića. Ana ne krije koliko joj je važno što je nakon razvoda od Darka Lazića pronašla svoju mirnu luku i što decu odgaja u slozi i razumevanju koje joj je pružio Daniel.

Pročitajte: Da li ovo treba obući nedugo nakon porođaja – Ana Sević pokrenula lavinu kritika na račun svog stajlinga FOTO

Deca Ane Sević

Foto: Ata images

Deca Ane Sević uživaju svu njenu pažnju, te je karijeru ostavila po strani kako bi provela svaki trenutak sa Lorenom, Senom i Simeonom, a neretko sa svojim pratiocima podeli neki emotivni trenutak iz njihovog porodičnog doma. Tako je sada objavila niz fotografija sa Simeonovog krštenja, koje se dogodilo pre sedam meseci.

– Ovo vam nisam pokazala. Simeonovo krštenje – napisala je pevačica uz emotikon srca, nakon čega su usledile brojne čestitke kolega i fanova.

Pročitajte: Ana Sević pokazala sina Simeona i njegov bajkoviti kutak (FOTO)

Deca Ane Sević

Foto: Instagram

Ipak, osim predivne dekoracije koja je tog dana bila pripremljena za malenog naslednika, najviše pažnje privukla je fotografija iz crkve na kojoj Ana drži naslednika u naručju. Kako se navodi među izvorima bliskim pevačici, Daniel i Ana odlučili su se da krste naslednika u istoj crkvi gde su oni godinu dana ranije izgovorili sudbonosno “da”.

Pročitajte: Sva ljubav na jednoj fotografiji – Ana Sević uputila nikad emotivnije reči i pokazala kako sa porodicom proslavlja praznik

Deca Ane Sević

Foto: Instagram

Deca Ane Sević

Foto: Instagram

Deca Ane Sević pevačicin su najveći razlog za osmeh, a ko zna, možda u novoj godini bivša supruga Darka Lazića obraduje javnost novim proširenjem porodice.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images