Izgled Ane Sević svet portal
Svet

March 24, 2024 10:15

By

Bez strogih dijeta i izgladnjivanja: Ana Sević otkrila tajnu svoje besprekorne linije

Izgled Ane Sević je za svaku pohvalu

Voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Ana Sević izgleda fantastično i svi se pitaju kako održava tako savršenu liniju. Poznata pevačica i voditeljka je majka troje dece, a ubrzo nakon trećeg porođaja izgubila je višak kilograma što je svima zapalo za oko, te je tokom jednog intevjua otvoreno govorila o svojoj kilaži i šta misli da kod nje igra bitnu ulogu kada su izgled i besprekorna linija u pitanju.

Izgled Ane Sević svet portal

Instagram

Izgled Ane Sević besprekoran je, evo u čemu je tajna

Ana je govorila o režimu ishrane kog se pridržava i tome koliko je zapravo aktivna. Za sebe kaže da je osoba koja voli slatkiše i teško im odoleva, a nikada nije držala stroge dijete, već se samo uobročila.

“Ja sam osoba koja jako voli slatkiše i koja nikada nije držala dijete i to ne radim ni sada. Samo sam se uobročila. Imam pet obroka dnevno. Tri obroka, dve užine. Pijem dosta tečnosti. I ne smirujem se, stalno sam u pokretu, stalno sam u štiklama.

Pročitajte Karleuša likuje, Nika više nije tatino dete – Duško zanemeo, na ovo nije bio spreman

Petnaest dana pred more sam zvala drugaricu koja ima teretanu i rekla joj da mi treba lični trener, da me spremi za leto, to je bila polovina juna. Ona je rekla –  ‘Okej, kad ideš na more?’ A ja kažem… prvog jula! ‘Za 15 dana ideš na more?!’

Tako da sam imala 11 treninga za 13 dana, sve pohvale od trenera sam dobila, kao da me je spremao za Olimpijadu. Svi su bili šokirani, ali sve sam izdržala, preživela…

I baka i mama su mi fit a nikada nisu posvećivale pažnju tome. Za sve te mišiće je generalno genetika zaslužna”, izjavila je Ana Sević.

Izgled Ane Sević svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Ane Sević ostavlja bez daha, a kada je hrana u pitanju ističe da nije veliki gurman i izbegava da jede meso jer joj ne prija.

Pročitajte Daniel joj je ispunio sve želje – U ovom luksuznom domu sada živi Ana Sević (foto)

“Generalno nisam neki gurman i sve više shvatam da mi najviše prija voće i povrće, meso mi ne prija, a ništa posebno ga ni ne volim, dok mlečne proizvode obožavam, ali mi ne prijaju.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram