Dom Ane Sević svet portal svet tabloid svet
Svet

November 6, 2023 17:00

By

Daniel joj je ispunio sve želje: U ovom luksuznom domu sada živi Ana Sević (foto)

Dom Ane Sević spoj je luksuza i udobnosti

Pevačica Ana Sević, uz supruga, biznismena, Daniela Nedeljkovića, već godinama živi svoju bajku. Karijeru je trenutno ostavila po strani, a svu ljubav usmerila je ka deci i suprugu, koji su joj ispred svega. S njima je pronašla mir koji joj je godinama nedostajao, u domu o kakvom je maštala od detinjstva. Dom Ane Sević smešten je u samom srcu Beograda, na Vračaru, a njegov izgled očarava.

Dom Ane Sević svet portal svet tabloid svet

Instagram

Ogroman dnevni boravak, nekoliko spavaćih soba, garderober, bazen… Sve to smešteno je u Aninom i Danielovom ogromnom stanu.

Dom Ane Sević svet portal svet tabloid svet

Instagram

Sve ono što je pevačica zamislila njen suprug se potrudio da pretvori u delo. Uz pomoć stručnjaka Ana je svoj dom učinila luksuznim, ali i u isto vreme udobnim i toplim kako bi njena deca maksimalno uživala u njemu.

Dom Ane Sević završen dok je bila u porodilištu

Dok je prošle godine bila u porodilištu, kako bi na svet donela svoje treće dete, sina Simeona, njen suprug se potrudio da joj priredi iznenađenje. Naime, Anu je po dolasku kući u stanu sačekao završen bazen, o kome je dugo maštala

Pročitajte U dom Ane Sević i Daniela stižu trojke, pevačica presrećna zbog vesti koje su je dočekale

Govorilo se da je pevačicin suprug, kako bi je iznenadio, u bazen uložio pedeset hiljada evra, te da su radovi na njemu završeni u rekordnom roku, a sve kako bi Ana mogla da uživa unjemu odmah po izlasku iz porodilišta.

Dom Ane Sević svet portal svet tabloid svet

Instagram

Više fotografija možete da pogledate u galeriji ispod teksta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM